perjantai 9. joulukuuta 2011

Köyhän naisen yogapantsit

Meandin mallistossa on ihanat Yogapants-housut, jotka kävisi kotioloihin täydellisesti. Hinta kuitenkin oli sen verran korkea, että päätin tekaista low cost-versiot noista. Piirsin vanhoista kollarihousuista kaavat ja ostin edullista joustoforeeta 6,9e/m paikallisesta kangaskaupasta ja eikun surauttelemaan! No, housut on ihan ok ja kivan tuntoiset. Lahkeet olisi saaneet olla vähän pidemmät ja housuissa hieman enemmän leveyttä. Jouduin nimittäin kaventamaan lahkeita, kun en saanut mitenkään venytettyä lahjeresoria tarpeeksi. Pitäisi ehkä olla vähän löysempää resoria??Näyttääpä tosi hyvältä kuvassa... En vaan kehdannut ottaa itsestäni sovituskuvaa nämä päällä :) Ovat muuten varmaan ensimmäinen vaate, jonka olen ommellut itselleni! Kyllä näissä kotona kehtaa olla, mutta tekisi mieli tehdä hieman leveämmät versiot. Edelleen vastaan tulee kuitenkin se lahjeresoriongelma.


Tällä viikolla saatiin melkein kaikki jouluostokset tehtyä ja olin ahkera ja pistin lahjoja jo pakettiin astikin! Paketointi on ihan kivaa, vaikka olenkin siinä auttamattoman huono! Tykkään, että on kauniita paketteja ja tänä vuonna en ostanutkaan yhtään semmoista "perinteistä" joulupaperia. Ne kun ovat aina jotenkin niin räikeitä. Ärsyttää vaan joulupaperin hinta! Melkeen 4e saa nykyään pulittaa parista metristä paperia, jos haluaa jotain vähänkin nätimpää. Sillä paketoi sitten pari lahjaa. Nuo punapalloiset ja raitaiset paperit olivat kivan värisiä, mutta ohutta kuin mikä! Heti kun oli laatikon mallinen kova paketti, repes nurkat paketointivaiheessa...


Pakettikortit tein piparimuottia apuna käyttäen eli piirsin se muottina tähtiä harmaalle pahville ja leikoin ja rei'itin ne.


Meillä on viime päivien aikana satanut jonkin verran lunta, joten käytiin tänään Veetin kanssa pulkalla puistossa. Malttoihan tuo istua aina muutaman metrin kerrallaan ennen kuin piti taas päästä itse kävelemään :)
Pihalla ei ollut kameraa mukana, mutta tässäpä muutama räpsy tältä aamulta.


1 kommentti:

  1. Ihan kiitettävästi jo paketteja valmiina :). Tuohon lahjeresori ongelmaan vois auttaa se että ompelee ensin lahkeensuulle rypytyslangan ja rypyttää kevyesti jo sillä valmiiksi, ennenkuin varsinaisesti alkaa yhdistään resoriin. Olikohan selkeästi selostettu...?

    VastaaPoista