perjantai 2. joulukuuta 2011

Ei kiire mihinkään


Nukuttiin Veetin kanssa tänään puoli yhdeksään! Veeti sai unta melkeen 13h ja itsekin taisin nukkua yli kymmenen :) Meillä on perjantaisin aina kotipäivä, joten yksi päivä viikossa, että saa ihan rauhassa heräillä ja köllötellä sohvalla vasta heränneen lapsen kanssa. Tai tietenkin viikonloppunakin saa!

Aamulla syötiin puurot. Kuvassa puurolautasen takana hieno pannunalunen, joka saatiin ystäviltä lahjaksi, kun kävivät meillä ekaa kertaa kylässä.Chillailtiin yövaatteissa ja vaipassa.


Tukka sekaisin ja posket punaisena yöunien jäljiltä.

Käytiin kävellen puistossa kiikkumassa ja laskemassa mäkeä. Välillä mentiin ihan juoksun kanssa! Löydettiin monta vesilammikkoa, joissa piti käydä tassuttelemassa. 
Pikkuvarpaat säilyivät aivan kuivina Vikingin Goretexeissä! Tämän vuoksi suosittelen kyllä noita kenkiä.


Lätäköissä hyppijä on nyt päiväunilla ja mulla on hetki omaa aikaa. Osan siitä jo kulutin siivoamalla oman osuuteni ja bloggaamisen jälkeen taidan ommella tai sitten leiriytyä sohvalle kudelman kanssa katsomaan telkkaria.

Kokeilin tässä yksi päivä myös märkähuovuttaa styroksisen sydämen päälle. Oli melko vaikeaa, mutta tein kolme sydäntä kuitenkin. Olin nimittäin juuri edellisenä viikonloppuna lainannut huovutusneulanu äidilleni. Ei noista ihan tasaisia tullut noin. Sain hienon idean ostaa noita kuivuneita oksia ja ripustella niihin noita huopasydämiä. Tässä jutussa ei kuitenkaan idea ja toteutus ihan kohdanneet. Tekisi mieli ostaa myös jotain kivoja kristalleja tai joulupalloja tuohon roikkumaan. Lisäksi harkisten oksien maalaamista valkoiseksi tai hopeaksi, että olisi talvinen/jouluinen. Tulisiko ihan tyhmän näköinen? Nämä varmaan siirtyy olkkariin tuolta makkarista, kun ei niitä sieltä kukaan näe :)


Eilen tein myös Veetille mustan talvihaalarin kaveriksi tämmöisen petroolin sinisen tupsupipon, josta tuli aivan liian suuri! Pitää kysellä, huolisiko kummipoika tuota niin ei jäisi laatikoihin pyörimään. Ajattelin vielä vuorittaa ohuella fleecellä tuon. Lankana Dropsin Eskimo ja kympin puikot.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti