maanantai 12. joulukuuta 2011

Joulupolulla

Käytiin eilen Veetin kanssa joulupolulla kaverin ja kaverin lapsen kanssa. Joulupolku järjestetään vuosittain Puuhkalan museon ympäristössä. Joulupolku kiertää pienen lenkin ja matkan varrella voi nähdä tonttuja, seimen, metsäneläimiä jne. Tässä muutama tunnelmakuva polulta.


Pulkkaparkki.

Kynttilät valaisivat koko polun.

Oravia ja tonttuja.Haltijoita (?) metsässä.

Tonttuja nuotioimassa.

Suosituin kohde; joulupukin posti. Sinne sai viedä tontuille lahjatoivekirjeen.


Innostuin eilen ompelemaan vielä Veetin lakkiin heijastinkankaasta tähden, kun kangasta oli jäänyt viime vuotisista heijastimista yli. Nyt näkyy pimeässäkin. Kauppareissulle ollaan tässä lähdössä ja Veeti haki omat kengät, että päästään lähtemään.


Veeti ei ole tähän mennessä osannut syödä lusikalla ollenkaan itse vaan on lähinnä tökkinyt jommalla kummalla päällä ruokaa. Ostettiin kauppareissulta tuommoinen "käyrä" lusikka ja annettiin Veetinj syödä jugurttia sillä ja se onnistui heti. Eli oppiminen oli vaan siitä lusikan mallista kiinni. Vielä on vähän harjoittelemista tuossa, että saa kunnolla ruokaa lusikkaan, mutta muuten onnistui hyvin ja kohtuullisen siististi :)1 kommentti:

  1. Ihanan näköinen joulupolku. :) Ja meillä kans kuopuksella syöminen helpottui huomattavasti kun saatiin oikean mallinen lusikka! Niin ja pyysit kuvaa huvista kaulassa, laitoin linkin Saroyan-postauksen kommenttiboksiin (tosi huonolaatunen kuva, muttei mun kamera pysty parempaa joulukuun valossa :|)

    VastaaPoista