perjantai 25. marraskuuta 2011

Valkoista sen olla pitää

Meille tuli eilen uus telkkari. Mies on jo pidemmän aikaa halunnut vaihtaa meidän vanhan telkkarin uuteen. Itsellenihän olisi neljä vuotta vanha Panasonic kelvannut vielä ainakin sen toiset neljä vuotta. Mutta kun telkkari nyt kuitenkin vaihdettiin, oli mullakin pari toivetta (lue määräystä) asian suhteen. Asuntomessuilla ihastuin valkoisiin telkkareihin ja se olikin se ensimmäinen toive. Toinen oli se, että telkkari ei saisi olla juurikaan isompi kuin edellinen eikä semmoinen röhmy. Molemmat toiveet täytettiin, liekkö syynä se, että muuten sitä uutta telkkua ei olisi tullut... Vanhakin saatiin kaupaksi, joten ei pyöri nyt ylimääräinen telkkari nurkissa.


Näissä LCD-telkkareissa piti olla plasmaan verrattuna huono kuva normaalia tv-lähetystä katsoessa, mutta musta se on jopa häiritsevän hyvä! Ohjelmat näyttää videokameralla kuvatuilta. Tiedättehän, kun normaalisti tv-ohjelma on jotenkin "sumuisempi" kuin esimerkiksi omalla videokameralla kuvattu pätkä. Nyt kaikki ohjelmat näyttää kummalliselta, kun ovat niin teräviä :)


Valkoinen väri sopii mielestäni hyvin vaaleaan taustaan ja valkoiseen tv-tasoon. Entinen oli kooltaan 42" ja tämä 46", mutta ulkoisissa mitoissa oli eroa vain n. 5cm, kun vanhassa oli niin paksut kehykset!

Muutama ompeluskin on valmistunut. Ei pitäisi näemmä ikinä kuvata mitään illalla, mutta kun tuota valoisaa aikaa on päivässä niin kovin vähän. Houstu oikeasti vähän herkullisemman fuksiaa ja lintu lahkeessa on violetti-ruskea. Lahkeessa paljon kääntövaraa meandin housujen tapaan. Nämä ovat menossa lahjaksi pikkuiselle tyttöselle.Lisäksi tein Veetille kaulurin, kun tuntuu, että monessa ulkovaatteessa on niin ahdas kaulus, että ei viitsi ihan ylös asti vetää vetoketjua, että ei ahdista. Tämä suojaa nyt sitten kaulaa eikä kutita! Lankana on nimittäin Dropsin baby merinoa, joka on ihanan pehmeää! Malli on netistä kaiveltujen kauluriohjeiden periaatteella tehty, itse vähän muokattu. Lappu on korinpohjaneulosta.


 Punaposkinen Veeti ja kummallinen ilme :)


"Äitiii, ei sisällä pidetä tämmöisiä ärsyttäviä villajuttuja. Otan tämän HETI pois!"

Malli takaa vähän lyhyempi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti