perjantai 18. marraskuuta 2011

Liekeissä

Tänään esittelyssä tilaustyönä tehdyt miesten sukat kokoa 43/44. Lankana ihan Novitan 7-Veljestä. Nämä oli nopsat tehdä. Alunperin ohje  oli naisten sukille, mutta päättelin, että suuremmilla puikoilla yhdistettynä mun vähän löysään käsialaan saisin aikaiseksi pienellä silmukkamäärällä miehenkin sukat. Ei olisi ehkä taito riittänyt alkaa muokkaamaan tuota liekkikuviota isommaksi. Näissä siis ainoastaan 44 silmukkaa jalkaterässä, varressa on 48, mutta pienemmät puikot. Kyllä nämä ainakin miehen 43 numeroiseen jalkaan mahtui, joten toivottavasti mahtuvat saajalleenkin! Sukat kuvassa vielä prässäämättä, joten näyttää vähän epätasaisilta. Ois kiva ostaa semmoiset "sukkamuotit" missä sukkia vois kuvata paremmin. Mutta mikä termi se oikeasti on ja mistä semmoisia saisi? Onko jollain vinkata? Lisäksi haluaisin jotain kivoja silmukkamerkkejä, niidenkin ostopaikkoja/blogeja joissa on myynnissä saisi vinkata tänne päin...Ohje: Liekkisukat Novita
Puikot: 3,5 ja 4mm
Lanka: 7veljestä
kulutus: 103g


Meillä onkin vaihteeksi erilainen viikonloppu tulossa. Illalla saadaan harvinaisia vieraita ihan Jyväskylästä asti meille vkonlopuksi! Huomenna ois tarkoitus sitten vähän puistoilla, käydä jumpassa, nauttia hyvästä seurasta, ruuasta sekä mahdollisesti lautapeleistä. Ihanaa vaihtelua!


1 kommentti:

  1. Aika äijät sukat! :)

    Suomalainen Succaplocci valmistaa ainakin sellaisia muovisia pingottimia. Heillä on oma liikkeensä Etsyssä (http://www.etsy.com/shop/Succaplokki) ja heidän tuotteitaan on myös ainakin Titityyn verkkokaupassa myynnissä (http://www.titityy.fi/fi/tuotteet/tuotteet/napit-ja-tarvikkeet/plokit/pingottimet). Succaplocci valmistaa myös hauskoja silmukkamerkkejä.

    VastaaPoista