lauantai 12. marraskuuta 2011

Lauantaita

Meillä on ollut peruslauantai. Aamulla käytiin kirppareilla, kun huomenna ne on isänpäivän takia tietty kiinni. Olen jo kuukausien ajan hipelöinyt tätä säästöpossua eräässä pöydässä, mutta en periaatteestakaan ole maksanut yli neljää euroa tuosta. Tällä kertaa sitkeys palkittiin ja hinta oli laskettu kahteen ja puoleen euroon. Nyt tämä ihana omppusäästölipas lähti mukaan! Ajattelin tästä Veetin omaa rahapuuta, mutta en vielä keksinyt, että miten saisin tämän auki. Takana on semmoinen kolo, jonka sisällä näkyy reikä ja jonkinlaisen avaimen siihen tarvisi. En tiedä saisiko semmoista pankista vai millä ihmeellä sen aukaisisi. Toivottavasti avauskeino löytyy, että saadaan tämä käyttöön! Osaako joku muuten sanoa, että onko tämä kuin uusi/vanha? Itse en ole aikaisemmin törmännyt...


Lisäksi tein löydön ja löysin yhden harmaan Verna-lasin! Meillä on ollut kuusi Vernaa, joista yksi meni rikki ja tuota harmaatahan ei enää valmisteta. Nyt on sitten taas täydet kuusi! Toivoisin kyllä saavani jostain vielä kaksi, että olisi kaikkia kahdeksan...

Kuvattiin myös muutama valmistunut käsityö. Tämä tuubihuivi on ollut jonkin aikaa päättelemättömänä laatikon perukoilla, joten esittelenpäs sen nyt.  Lanka on Novitan Sirkusta, eli täyttä akryyliä. En tiedä lämmittääkö tämä yhtään, mutta väri oli nätti violettisävyinen ja nopea kutoa kun oli niin paksua. Malli omasta päästä. Ilman salamaa otettu kuva näyttää värit kyllä väärin.


 Itselleni on valmistunut ihanan värinen wurm Dropsin delight-langasta. Onnistuin taas tekemään melkein rastafari-pipon, sillä tuli vähän liian iso. Kuvasta se ei kyllä onneksi näy, toisin kuin tuo silmukan lisäämisestä jäänyt reikä tuossa edessä :)

Malli: wurm ravelry
Lanka: Drops delight
Puikot: 4mm
Kulutus: en jaksanut punnita :)


Isänpäivän kunniaksi ostin myös kimpun ihania valkoisia liljoja. Jotenkin naurettavaa, että nämä liljat maksoivat vähemmän kuin pieni nuutunut tulppaanikimppu...Uusia kynttilöitäkin ostin, nämä violetit sopivat olkkarin sisustukseen paremmin kuin entiset pinkit :)


Huomenna onkin sitten luvassa isän juhlintaa kera lahjojen ja hyvän ruuan. Niistä lisää myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti