tiistai 17. toukokuuta 2011

Tähtiä

Nyt sain aikaiseksi laittaa tänne kuvia tuosta tähtibodystä, jonka tein aikaisemmin. Tuli ihan hyvän kokoinen Ottobren 80cm kaavalla. Taisin muistaakseni tehdä leveyden kokoa pienemmän mukaan, niin tulee paremmin istuva hoikalle Veetille. Musta nuo kirjekuoripääaukot on niin mukavia käytössä, kun ei tartte laitella neppareita aina kiinni pukemisen yhteydessä. Varsinkin kun se pukeminen on nykyään muutenkin niin helppoa, kun tuo lapsi ei malta olla hetkeäkään paikoillaan... Ja onhan se kivempi tehdäkin kuin nepparillinen body :)
Tuli muuten eilen testattua ostosreissulla mun kännykän kameraa ja eihän tuo mikään maailman paras kuvalaatu ole. Veeti uusissa rattaissa napottamassa :)


Tänään Veeti nousi ekaa kertaa ihan sohvaa vasten seisomaan! Kun viikonloppuna nousi rahia vasten, niin nyt siirryttiin korkeampiin tasoihin! Ja nätisti oli niin kauan, että sain kuvan otettua.


Äidin neuleohjeita oli kiva yrittää repiä kansiosta irti ja rutata...


Saatiin aamulla myös pappa yllätysvierailulle ja hyvin maittoi sose papan sylissä istuen.


Meillä oli viime yönä piiiiitkästä aikaa yö, jolloin Veeti heräsi vain kerran syömään puoli viiden maissa. Yleensä syö kaksi tai kolme kertaa yössä vieläkin... Mutta sitten nukkui kyllä päivällä vaan yhdet päikkärit. Voi siis olla, että tänään nukahdetaan hyvissä ajoin :)

Alkuillasta meillä oli vieraita ja papan vahtiessa Veetiä leivoin aamulla pätkismuffinsseja sekä kinkku-aurajuusto-ananasmuffinsseja. Eli melkoinen muffinssipäivä! Siivosin nimittäin viikonloppuna keittiön kaappeja ja löysin ihania käyttämättömiä muffinssivuokia, niin oli pakko päästä tekeen niihin täytettä :) Kuvia en jaksanut tällä kertaa ottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti