sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Inhoan olla duhadenä!

Nyt se sitten iski, flunssa nimittäin! Veetillä on vuotanut nenä ja useamman viikon ja eilen se salakavalasti hiipien pikkuhiljaa iski minuun. Aamuisella tuntui olo flunssaiselta ja otin särkylääkettä, joka paransi olotilaa sen verran, että en käynyt ostamassa nenäsumutetta apteekista. VIRHE! Inhoan ylikaiken tukkoista nenää ja nenäsumute on ykkösvaruste nuhassa, jotta saa edes joten kuten yöllä nukuttua, kun suun kautta hengittäminen on vaikeaa ja vastenmielistä kun kurkku kuivaa. Täällä pikkukylässä apteekki ei ole viikonloppuisin auki, joten pään tyhmyydestä kärsii koko ruumis.

Onneksi ruokahalu ei mennyt ja eilen herkuteltiin jauhelihanachovuoalla ja jälkkäriksi tein suklaachilijuustokakun. Alla kuva pääruuasta, joka ei kyllä näytä kovin esteettiseltä, mutta on sitäkin parempaa! Kakusta ei tullut otettua kuvaa, koska en jaksanut sen kummemmin sitä koristella.
Vuoassa siis lohkoperunoita, jauhelihaa, jalapenoja, punasipulia, salsakasstiketta, nachoja sekä juustokastiketta. Lopuksi koko komeus uuniin ja se oli siinä. Lauantaina käytiin myös kirpputorilla Raahessa ja sieltä löytyi Veetin emalipannulle kaveriksi punainen emalikattila ja hintaakin oli "vain" 4e. Viereisessä pöydässä saman kokoinen kattila maksoi 25e, joten oli se siihen nähden tosi halpa. Kuvaa ei tähän hätään ole, kun kattila on autossa.

Tänään kaivoin sitten taas esille ompelukoneet, mutta jotenkin mikään työ ei nyt onnistunut kun aina puuttui jotain oleellista. Aloin tekemään applikaatioita potkareihin, kun huomasin että olin unohtanut kaksipuolisen tukikankaan kotiin. No työ syrjään ja leikkaamaan Veetille samettihousujen osia kankaasta. Osat valmiina pöydällä ompelua vaille huomasin, että talosta ei löydy mitään vähänkään sinne päin olevaa lankaa, mikä olisi tietysti suotavaa, kun housuihin tulee myös päällytikkauksia. Joten sekin työ syrjään. Aikaiseksi sain siis yhden pussukan Veetin kamppeille, eli nenäfriidalle, lääkkeille, rasvalle ja muulle reissuun otettavalle. Nämä pussukat syntyy melko nopsaa kun hoksaa miten tehdään. Tuli juuri sopivan kokoinen ja kuvissa pussissa on jo tavarat sisällä. Lisäksi kuva neuvolakortin kansista, jotka olen tehnyt aiemmin, mutta ei ole tainnut tulla kuvattua tai sitten en vain muista ottaneeni jo kuvaa.
Tuo sininen Eurokankaan kukkakangas tuossa pussukassa oli muuten tosi pettymys. Pesin kankaan ennen ompelua ja sininen väri haalistui todella selvästi ja joihinkin kohtiin tuli sellainen valkoinen viiva, jos kangas oli ollut taitteella. Tuo on alennuspöydästä ostettua ja tosi halpaa, mutta tuntui tosi laadukkaalta ja sitten olikin tuollainen huono kangas. Oikea hinta jotain 15e/m niin tuntuis, että sillä hinnalla värit pysyisi, mutta ei. Mutta nyt tämä kone kiinni ja miehen kanssa katsomaan Sons of anarchya toiselle koneelle. Öitä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti