keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Ihania kirjavinkkejä

Kävin eilen paikallisessa kirjastossa vaunulenkkeilyn yhteydessä ja löysin ihania käsityöaiheisia kirjoja! Ajattelin jakaa löydöt teidän kanssanne, jos joku muukin vaikka innostuisi näistä kirjoista.

Ensimmäisenä Silmukoita, siksakkia ja pala suklaakakkua, Hanna Välitalon kirjoittamana. Kaikenlaista virkkaus, tuunaus ompelu yms juttua. Todella herkullisen näköinen kirja kuvitukseltaan! Välissä myös suklaakakun ohje :)

Kuva Info.fiOma lempparini oli tämä Neulo virkkaa kirjo jämälangasta! Tähän kirjaan olen törmännyt muissakin blogeissa. Kaikilla neulojilla taitaa olla melkoiset läjät jämälankoja, joista ei yksinään mitään kokonaista synny. Tässä kirjassa on paljon vinkkejä, miten niistä pääsee eroon. Itse ihastuin neulottuihin muffinsseihin, joiden ohjetta olenkin joskus etsinyt netistä. Niitä on sitten syntynyt jo viisi kappaletta. Samalla hävitän äitini jämälankavarastoja. Muffinsseista kuvia täällä myöhemmin.

Kuva Ullaneule.fi

Lopuksi kaksi söpöä kirjaa Amigurumi Virkkaa omat maskottisi sekä Söpöä. Amigurumissa on siis pieniä virkattuja pehmoeläinten ohjeita. Saa nähdä tuleeko kokeiltua jotain niistä. Söpöä-kirjassa on paljon kaikkea nimensä mukaisesti söpöä näperreltävää. On applikaatio-kuvia, pussukoiden ja avainmenperien ohjeita ja vaikka mitä. Mukana yksinkertaiset ohjeet kaikille. Suosittelen tutustumaan näihin kaikkiin kirjoihin! Mielelläni ottaisin vinkkejä vastaan myös muista vastaavanlaisista kirjoista, mikäli jollakin on tiedossa.

Kuva Adlibris

Kuva Suomalainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti