keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Spinning jewelry, ihania!

Käytiin tänään miehen ja Veetin kanssa Kecklundin koruliikkeessä ja siellä tutun myyjän kanssa katseltiin koruja. Oltiin siellä ihan muissa asioissa, mutta mies sitten vihjaisi, että äitienpäiväkin kolkuttelee ovella. Katseltiin sitten ihan muuten vaan sillä silmällä, että löytyiskö mitään mieleistä.
Silloin bongasin nämä. Aivan ihania sormuksia, joita saa yhdisteltyä yhdeksi isommaksi sormukseksi! Vähän niinkuin Nomination, mutta sormus ja paljon kivempi. Valittavia sormuksia on vaikka kuinka paljon ja esimerkiksi yhtä sormusta vaihtamalla saa taas aivan uudennäköisen sormuksen. Hinnat hopeisille sormuksille vaihtelevat 19-34,90e välillä, eli eivät ole edes kamalan kalliita. Otinkin esitteen kotiin, josta voin sitten "vaivihkaa" ympäröidä mieleisiä. Toisaalta noita sormuksia voisi ostaa itsekin silloin tällöin. Ainut ongelma on valinnan vaikeus.

Tästä käy ilmi sormusten idea. Eli valitset mieleiset palat ja kokoat niistä itsellesi sormuksen. Kätevää vai?

Tässä on värimaailmaltaan ihan mun näköinen sormus.Tässä sitten useampia erilaisia settejä.
 Kuvat google kuvahaku

Tässä viime päivinä on tullut ikuistettua Veetiä ahtaissa paikoissa. Tai ylipäätään paikoissa, joihin Veeti on päässyt ahtautumaan peruuttamalla. Se on kumma, että vaikka peruuttaisi suoraan taaksepäin ja sivulla on tuoli niin yhtäkkiä suunta kääntyykin 90 astetta huonekalun suuntaan ja poika peruuttaa tuolin alle. Parhaita paikkoja peruuttaa on näemmä tuo nojatuoliin kuuluva pikkujakkara ja itse nojatuoli.  Sunnuntaina laiteltiin kirpputoritavaroita järjestykseen Veetin tulevassa huoneessa ja sielläkin piti peruuttaa ainoaan koloon, joka koko huoneesta löytyi eli senkin ja turvakaukalon väliin. Turhautuminen tulee siinä vaiheessa, kun lelut jää jonnekin kauas ja Veeti itse peruuttaa koko ajan kauemmaksi väärään suuntaan leluista.

5 kommenttia:

 1. Ei hitsi nuo sormus-jutut olis kivoja!

  VastaaPoista
 2. Ei muuta kuin äitienpäivälahjaa toivomaan! :)

  VastaaPoista
 3. Joo, vinkkasinkin jo asiasta :D

  VastaaPoista
 4. Onpas ovela sormus =) Tykkään.
  Ihana pikkumies teillä =)

  VastaaPoista
 5. Kiitti :) Mulle on tullut jo ihan pakkomielle tuosta sormuksesta, pakko saada! On se vaan niin hieno :)

  VastaaPoista