tiistai 22. maaliskuuta 2011

Takaisin elävien kirjoissa

MeidänKIN perheeseen iski viikonloppuna vatsatauti. Ärhäkkäästi tarttuvaa sorttia näytti olevan, sillä myös äitini sairastui, vaikka yleensä mitkään pöpöt ei tuohon teräsnaiseen tartu. Kaikki alkoi luultavasti siitä, kun torstaina kävimme Veetin kanssa Ylivieskassa moikkaamassa mamma- ja vauvakamuja. Sitten alkoikin muilta tapaamisessa olleilta tulla facebookiin ilmoituksia oksennustaudista. Kaikkiin paikallaolijoihin iski jossain vaiheessa tauti, mikä kertoo kyllä herkästä tarttuvuusasteesta. Veetillä meni vuorokaudessa ohi muutamalla oksennuksella ja ripulilla ja itse aloin oksentaa lauantai-iltapäivällä. Äitiini ja mieheen tauti rantautui lauantaiyönä. Eilinen meni omalta osaltani vajaan 39 asteen kuumeessa, joten konettakaan ei tullut aukaistua. Nyt kaikki on suurinpiirtein terveenä. Olo on ollut vielä hieman hutera, mutta ei niin hutera, että nettiin ei jaksaisi tulla!

Lauantaina ehdittiin käydä kävelemässä ihanassa auringonpaisteessa ja tuli räpsittyä kuvia ihanista vanhoista kalastusmajoista kalasatamassa. Tässä kävelyretken saldoa, kun käsitöitäkään ei muutamaa muffinssia lukuunottamatta ole valmistunut. Tästä piti tulla hieno kuva, jossa näkyisi koko meidän perhe varjona kuvassa. Jotain on kuitenkin tapahtunut, kun puoli kuvaa on ihan tummunut. Lähiaikoina näin on käynyt useammallekin kuvalle. Osaako joku sanoa, että mistä tuo johtuu? Halusin kuitenkin idean vuoksi laittaa sen tänne, vaikka se ei kuvana enää hyvä olekaan.
Kurkistus. Vaikea pitää silmiä auki kun aurinko paistaa silmiin täydeltä terältä! Mutta en valita, paistakoon niin paljon kun haluaa. Samalla pääsi kuvaan uudet kirjoneulelapaset :)

Käsityörintamalla on kesken amigurumipupu, jolta puuttuu vielä jalat ja toinen käsi. Lisäksi täyte loppui, joten sen saan tehtyä valmiiksi vasta kun päästään kotiin. Huomenna pitää soittaa rakentajalle, että miltä siellä kotona näyttää. Eilen olisi pitänyt päästä saumaamaan, mutta jostain syystä laasti ei ollut kuivunut, vaikka pakkauksessa oli lukenut kuivumisajaksi 2 päivää ja laatat on laitettu seinään perjantaina. Eli kaikki nyt vastustaa. Toisaalta eilen ei kyllä olisi voitu lähteäkään  kotiin sairauden vuoksi. Noo, ehkäpä huomenna, tai ylihuomenna, tai sitten...

Ai niin! Odotan kotiinmenoa myös siksi, että tilasin itselleni omia NauravaNappi niminauhoja! Semmoisia ihan yksinkertaisia ja edullisia vain, mutta kuitenkin! Ja niiden pitäisi olla tullut jo postilaatikkoon. Lisäksi mieleni tekisi tilata nappiaihioita ja laite päällystämiseen, että saisin tehtyää ihania omia nappeja. En kyllä ole vielä keksinyt niille käyttöä, mutta on ne vaan niin SÖPÖJÄ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti