keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Kevättä on...

...hiekkaisen asfaltin rahina lenkkarin alla. Kohta se on täällä taas, kevät. Ja sitten kesä <3 Kävin tänään vaunujen kanssa ostoksilla ja ensimmäistä kertaa sai kävellä pidempiä matkoja paljaalla asfaltilla. Se on aina yhtä kiva tunne varsinkin tämmöisinä todella lumisina talvina. Toisaalta kevät tuo mukanaan ikäviäkin puolia, kuten sen, että likakaivot eivät ehdi vetää kaikkea vettä sisäänsä ja joka paikka lainehtii kun lumi sulaa valtavaa vauhtia. Tuolla loskassa liikkuminen vaunujen kanssa on myös oma haasteensa. Onneksi kaikki palkitaan jossain vaiheessa kesällä! Tässä pitäisi nyt olla kiva valokuva lumen keskeltä pilkistävästä asfaltista. Toivottavasti teillä lukijoilla on hyvä mielikuvitus, sillä sitä kuvaa minulla ei nyt ole.

Veeti löysi tänään ensimmäistä kertaa omat varpaansa ja niitähän oli valtavan kiva räpeltää.Kuvat ei niitä parhaita valoitukseltaan, mutta tässä äidin koneessa ei ole kuvankäsittelyohjelmia, enkä jaksa niitä alkaa tähän latailemaankaan.

Tänään sain myös omat NauravaNappi-koristenauhat! Ihan ok hintaansa nähden. Jossain vaiheessa haluaisin kuitenkin tilata jostain enemmän oman näköisiä ja hienompia nauhoja. Noissa oli valittavana vain muutama fontti ja väri. Hintaa tuli ebaysta tilattuna postareineen jotain 4-5e ja merkkejä tuli 75kpl. Jos joku on tilannut joskus jostain tuollaisia nauhoja omalla tekstillä niin kuulisin mielellään vinkkejä, että mistä saisi tilattua kivoja ja mielellään suht edullisesti! Pitihän niitä sitten testata aikaisemmin tehtyihin pipoihin, äidin kassiin... Sitten surautin neulatyynykankaasta jääneestä palasesta uuden pussukan, johon tuli myös tottakai tuo merkki. Tuo pussukka menee äidille, mutta osat on leikeltynä omaankin kappaleeseen. Oli niin ihanan värinen tuo kangas ja kaipa sille pussukalle jotain käyttöä löytyy....Kävin kauppareissun yhteydessä Pyhäjoen Perkiömäellä tutkailemassa niitä päällystettäviä nappeja, kun sieltäkin niitä löytyy. Hintaa 4kpl:n paketilla oli kuitenkin 1,9e, joten taidan tilata netin kautta ulkomailta. Jos joku kuitenkin haluaa testata tuota hommaa, niin sieltä ainakin löytyy nappeja, joihin ei tarvitse edes mitään koneita päällystämiseen. Nappiaihiot olivat muovisia.
Tänään meillä oli aasialainen ruokateema ja tein muutaman ohjeen yhdistelynä syntynyttä possukastiketta nuudeleiden kanssa sekä kurkkuraitaa ja itsetehtyä naan-leipää. Melko hyvää :)


Kastikkeessa oli:
possusuikaleita
paprikaa
punasipulia
osterikastiketta
sweet thai chili kastiketta
mietoa chiliä
kookosmaitoa
limen mehu

Ainekset paistetaan pannulla ja lisätään kookosmaito. Viimeiseksi puristetaan sekaan limen mehu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti