sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Kirpppistelyä

Tänään tehtiin perinteinen sunnuntainen kirpparikierros ja käytiin samalla varaamassa myös oma kirpparipöytä ensi viikolle. Pääseepähän vihdoin noista Veetin tulevassa huoneessa majailevista romuista eroon! Samalla tuli testattua myös Veetin uusi Lindexin kevättakki, jonka ostin kun luulin, että se kirpparitakki ei mahtuisi enää keväällä päälle. Tämä olikin hieman reilumman kokoinen kuin se toinen, joten menee varmasti vielä kylmillä kesäilmoillakin päälle. Oikein nätti ja nuo housut sopi väriltään just eikä melkeen, vaikka ovat eri liikeen.
Veetille ensi kesään/syksyyn 86cm H&M:n farkut, 1,7e. Näytti just sopivan mallisilta, eli pitkiltä ja kapeilta. Name it sammarit, myöskin kokoa 86cm, vaikka olivat kyllä pienemmät kuin nuo farkut. Kivat turkoosit koristeompeleet. 2e.


Puuvillapaita menee kangaskäyttöön, ajattelin tehdä tästä kivoja nappeja kunhan saan ne vehkeet postista. Kolmea eri kuosia samassa paidassa, joten saa kolmenlaisia nappeja! Hinta 2e olisi voinut olla vähän pienempi, mutta ostin kuitenkin. Lisäksi iso kerä vaaleanpunaista ihanan pehmoista lankaa 0,30e.


Ruskea-turkoosi raitapaita henkkamaukalta itselle 2e. Mukava peruspaita kivan ohkaisesta kankaasta.


Viimeiseksi paras löyty, eli uusi villakangastakki itselle. Hintana 10e! Vanha takki olikin nyppääntynyt jo tarkoituksena on ostaa uusi, yksivärinen villakangastakki jossain vaiheessa. Nyt voin viedä vanhan kirpparille kun sain tämän uuden. Istui kuin nappi, vaikka yleensä selän puolelta mikään takki ei istu, kun olen niin lyhytselkäinen. Tämä vaatisi ehkä jotain kivaa vaaleanpunaista huivia kevääksi... :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti