maanantai 25. maaliskuuta 2019

Kuling UV-asut

*sisältää mainoslinkkejä


Tämähän nyt menee melkein ihan Kuling-merkin kehumiseksi, kun ajattelin esitellä teillekin tyttöjen uudet UV-asut ja merkki sattuu taas olemaan sama kuin heidän välikausitakeissaan :D Nämäkin on tilattu Lekmeriltä ihan omalla rahalla, joten ei ole maksettu mainos. Meillä on useamman vuoden ollut käytössä Veetillä Kulingin uv-asu, joten tilasin alesta samanmerkkiset tytöille. Veetin setti on tämä kaksiosainen Ibiza  blue  ja koko on 134/140cm. Tämä oli meillä mukana Thaimaan reissulla 2017 sekä viime vuoden Kroatian reissulla. Lisäksi sitä on pidetty Suomessa jos ollaan oltu esim merenrannassa päivä. Nyt kokeilin asua Veetille ja hihat alkavat olla aika naftit. Harmi, että Kuling ei tee isompia kokoja!


Asu on pysynyt hyvässä kunnossa ja hyvin näkee tuon ylemmän ja alemman kuvan välillä Veetin kasvamisen kun ylemmässä viime kesän kuvassa paita on paljon tiukempi. Nämä muuten käyvät hyvin myös hoikalle lapselle. Ei haittaa vaikka paita on ensin hieman löysä jos on ostanut normaalia isompaa kokoa.


Meillä varsinkin Veetillä tulee helposti aurinkoihottumaa niin Suomessa kuin ulkomailla, joten uv-paita on helpoin tapa suojata ihoa auringon porottaessa. Toki ulkomailla ollaan yleensä pahin auringonporotusaika sisällä hotellissa, koska lapset levähtävät juuri siihen aikaan. Mutta kyllähän se aurinko paistaa koko päivän, sieltä pilvienkin takaa niin iho pitää olla suojattuna.


Me varattiin tälle keväälle reissu Vietnamiin, joten sitä silmällä pitäen tilasin myös tytöille uudet UV-puvut. Viian vanha meni kirpparille ja Aavalla on vielä Reiman paita tämän lisäksi, mikäli se mahtuu vielä päälle. Kummallakin tytöllä on normaalia kokoa vastaava asu eli Viialla 98/104cm ja Aavalla 122/128cm. Kuvissa huomaa hyvin tyttöjen rakenne-eron kun Viialla sortsit on tuollaiset löysät ja Aavalla enemmän pyöräilyhousumalliset! Aavan paidassa on kuitenkin hihoissa tilaa, joten hyvin menee tämä setti varmasti tämän vuoden päälle. Tosi seuraava kokokin olisi ollut pidettävissä, mutta jostain syystä päädyin kuitenkin tähän.


Kaikkien setit on ostettu Lekmerin alesta parinkympin hintaan. Tyttöjen setti on tämä ihana Bali Flower Pink. Kaikki Kulingin UV-asut näet kerralla tästä . Kun Veetin setti jäi pieneksi, niin pitää varmaan katsella Molon alesta uutta paitaa. Osaako joku sanoa niiden mitoituksesta, että kannattaako noin 135cm lapselle ottaa jo 146cm? Vai ovatko normaalimpaa mitoitusta kuin vaikka ulkovaatteet?Tytöt olivat innoissaan näistä seteistä, koska onhan nämä nyt todella kauniit uima-asuiksi ja "uivat" nämä päällä pitkin iltaa sinä päivänä kun saatiin nämä postissa. Eivät olisi millään raskineet riisua ja Viiakin kyseli, että saako laittaa uudelleen päälle. No pääasia, että ovat mieluisia. Meillä lapset ovat muutenkin aina pitäneet ilman ongelmia UV-pukuja. Liekö tottuneet niihin kun meillä on tytöillä ollut niitä pienestä pitäen. Tosin ei tässäkään kyllä ole lapsella ollut mahdollisuus päättää. Vähän sama asia kuin pyöräilykypärä, josta myös vanhemmat päättävät että sitä on pidettävä :) Ja onhan se valtava aurinkorasvalla läärääminen tosi ärsyttävää!Toki Lekmerillä oli muidenkin merkkien UV-asuja, mutta nostin esille nämä Kulingit siksi, että ne ovat Reiman lisäksi ainoita, mistä meillä on kokemusta. Tai no Veetin Kappahlin paita oli huippu ja tosi pitkäikäinen, mutta Viian Lindexin Pikkumyypaidasta halkesi heti kuva :(


Käytetäänkö teillä koskaan UV-asuja ja mitkä on teidän lempimerkit tältä saralta?

2 kommenttia:

  1. Me ostettiin viime syksyn kreikan reissulle nextiltä uv uima-asut lapsille, sillon oli ainakin paljon valikoimaakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, siellä taitaa olla nimittäin myös noita isoja kokoja!

      Poista