tiistai 20. marraskuuta 2018

Joululahjaideoita Coolstuffilta kaiken ikäisille (sis. arvonnan!)

Kaupallinen yhteistyö Coolstuff

Näin jouluihmisenä olen jo aikoja sitten alkanut miettiä joululahjajuttuja ja pääsinkin kaupallisen yhteistyön merkeissä tutustumaan Coolstuff-verkkokaupan valikoimaan. Itse kauppa oli minulle entuudestaan tuttu ainoastaan siten, että Facebook on mainostanut ystävieni tykkäävän heidän sivuistaan. Rakastan lahjojen miettimistä ja antamista, ja yleensä lahjahommat meinaavat aina mennä överiksi, vaikka kuinka yrittäisi karsia. Se ilo minkä lapset (ja aikuisetkin) lahjoista saavat, on paras palkinto mitä voi saada. Joskus olen hankkinut ensimmäiset joululahjat jo tammikuussa, tänä vuonna olin liikkeellä "vasta" lokakuussa, jolloin ompelin ensimmäiset pehmeät paketit.

Varsinkin aikuisille voi olla todella haastavaa keksiä mitään uutta ja nerokasta lahjaa. Siinä auttavat nämä valmiit kategoriat, joista voit löytää lahjat äideille, isille, tyttö- ja poikaystäville. Ensisilmäykseltä saattaa vaikuttaa siltä, että sivusto on täynnä vain "huumorilahjoja", mutta kun tuoteryhmiä selaili, niin sieltä paljastuikin ihan hyödyllistä tavaraa. Tosin kamalasti olisi tehnyt mieli tilata myös niitä vähän hassumpiakin lahjoja kuten oma oluen minipanimo!


Aina lahjan ei tarvitse olla kallis tai mikään luxustuote, jos se on sellainen, mistä on käyttäjälleen oikeasti iloa ja hyötyä. Esimerkkinä tällaisesta ovat meidän perheen teleskooppivarrelliset makkaratikut, jotka on joskus saatu lahjaksi. Halvimmillaan niitä saa varmaan parin euron hintaan, mutta ovat olleet käytössä lukemattomilla retkillä ja olleet todella hyödylliset ja kätevät!


Vähän samanlainen tuote retkeilijälle, tai kynttilöiden polttelijalle, voisi olla esimerkiksi tämä ArcSpark USB-sytytin. Meillä on ollut käytössä eri merkin vastaava sytytin ja se on kyllä ollut näppärä. Tosin saatiin se vähän aikaa sitten, että sitä on käytetty vain kynttilöiden ja takan sytyttämiseen. Tuo ei kuumu eikä sammu tuulesta ja mikä parasta, ei jätä jälkeensä kamalaa kasaa muovijätettä kun sen voi ladata aina uudestaan. Kaikkia normaaleja takkasytyttimiä kun ei voi edes täyttää uudelleen kaasun loppuessa.


Lautapeleistä pitäville oiva valinta voisi olla vaikka tämä Idioottitietous! Tämä olisi itse asiassa sopiva lahja myös itselleni, koska olen tosi surkea kaikissa normaaleissa tietovisoissa, koska en muista mitään vuosilukuja ja olen surkea esimerkiksi historiassa. Siksi jätän Trivial pursuitissakin keltaisen aina viimeiseksi... Lautapelit eivät myöskään ole koskaan turhakkeita, koska ne tarjoavat yhteistä laatuaikaa pelaajille. Harmillisen vähän tulee enää pelattua aikuisporukalla lautapelejä! Ennen pelasimme miehen kanssa kahdestaankin paljon iltaisin. Joulupäivän perinteisiin meillä on myös aina kuulunut Trivial turnaus äitini ja äidin miehen kanssa. Tosin nykyisin ollaan pelattu jo aattona, kun lapset ovat jo nukkumassa.



Lapsille nyt on aina helppo keksiä lahjoja ja meidän tytöille varsinkin. Kaikki vähänkään söpö uppoaa kuin kuuma veitsi voihin! Yksi lahjavaihtoehto pikkutytöille ovat nämä Pomsies-hahmot, jotka ovat interaktiivisia ja niistä kuuluu esimerkiksi ääniä ja ne kehräävät. Lisäksi silmien väri vaihtuu. Toivottavasti näissä ei ole järkyttävän iso ääni ja off-toimintokin löytyy ;)



Tietokone- tai konsolipeleistä innostuvalle lapselle Coolstuffin valikoimista löytyi monenlaista eri peleihin liittyvää tavaraa. Jos lelut eivät enää niin kovasti kiinnosta, voisi vaihtoehto olla vaikka tällainen hauska Question block-lamppu, josta päälle pantaessa kuuluu samanlainen ääni kun Super Mariossa siitä, kun Mario paukattaa tuollaisen päällään rikki.

 

Meillä ainakin tiedetään Super Mario ja Veeti on tehnyt hamahelmistä vaikka mitä aiheeseen liittyviä töitä. Valikoimista löytyi myös esimerkiksi mukeja, joissa on kuva pelikentästä ja osa yksityiskohdista ilmestyy näkyville vasta sitten kun mukiin kaataa kuumaa juotavaa. Sekin olisi ollut Super Hauska. Ehdin jo pettyä, että lamppu toimii ainoastaan pattereilla, kunnes luin tuolta kuvauksesta, että mukaan tulee myös usb-johto eli toimii myös verkkovirralla. Pitäisi vissiin tarkemmin tutkia paketti...


Lisäksi valikoimista löytyi läjäpäin erilaisia massoja/limoja vai mitä lie nuo nyt ovatkaan. Tontut kertoivat, että kuulemma joku meidänkin perheestä oli toivonut kultaista puttya eli juurikin varmaan vastaavaa kuin tämä kuvan magneettinen massa. Voisin ostaa tuollaisen itsellenikin, koska kaikki tuollainen käsissä vaivattava on mielestäni ihanan rentouttavan tuntoista.


Kun noita lasten lahjaosastoja selasi, niin teki kyllä mieli itsekin olla taas lapsi ja ostaa itsellekin vaikka ja mitä! Innostuin itse näistä kaivausseteistä, missä kaivellaan arkeologin tyyliin esiin pieni dinosaurus. Ihana lahjaidea lapselle, joka jaksaa keskittyä pikkutarkkaan juttuun pitkän aikaa. Tiesittekö muuten, että todella usealla asperger-lapsella on jossain vaiheessa lapsuutta erityisenä kiinnostuksen kohteena dinosaurukset? Harmi kun Veetillä ei ole ollut, olispa ollut mellevä ostaa tällainen silloin!


Nämä tuotteet päätyivät meidän ostoskoriin, mutta olisin löytänyt vaikka ja mitä kivaa ostettavaa tuolta.  Jos meillä olisi ylimääräistä seinätilaa, haluaisin ehdottomasti nämä kiipeilyotteet lapsille! Harmi, että näille ei oikein paikkaa ole, joten saivat jäädä vielä kauppaan. Uskon, että lapset olisivat näistä tosi innoissaan, koska voimistelurenkaatkin ovat olleet niin pitkään ihan riitelyn aihe.



Onko Coolstuff teille tuttu verkkokauppa? Jos ei, niin nyt on hyvä tilaisuus tutustua, sillä startataan ARVONTA, jossa voit voittaa 30e lahjakortin verkkokauppaan. 

Mitä tilaisit joululahjaksi omille sukulaisille/läheisille? Linkkaa alle tuote ja voita lahjakortti lahjashoppailuun. Arvonta on voimassa 20.-26.11. ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Säännöt löydät täältä. Onnea arvontaan!

52 kommenttia:

  1. https://www.coolstuff.fi/Pomsies-Interaktiivinen-Pehmolelu
    Kyllä tämmöinen Pomsies kelpaisi meidänkin tytöille, tulisi varmasti tilattua kummallekin oma 😅

    VastaaPoista
  2. Mies on tällaisesta haaveillut, muttei ole vielä ehtinyt ostamaan, joten tässä voisi olla lahjaideoita jouluksi 😄 https://www.coolstuff.fi/Vooni-TV-n-Taustavalo

    VastaaPoista
  3. Mies on tällaisesta haaveillut, muttei ole vielä ehtinyt ostamaan, joten tässä voisi olla lahjaideoita jouluksi 😄 https://www.coolstuff.fi/Vooni-TV-n-Taustavalo

    VastaaPoista
  4. Löytyishän tuolta vaikka mitä hauskaa ja hyödyllistä, kun äsken pikaisesti sivuja selailin :-)Vaikka tää peitto (ostaisin ja tarvitsisin!): https://www.coolstuff.fi/Merenneito-Peitto . Mukaan kivaan arvontaan.
    nelliina (@) yahoo.com

    VastaaPoista
  5. Coolstuff on tuttu paikka ja sieltä löytyy paljon kaikkea kivaa.

    Tilaisin lahjaksi ihanat Spralla-kalasandaalit (https://www.coolstuff.fi/Spralla-Kalasandaalit/15625).

    VastaaPoista
  6. Olen tilannut ennenkin ja ihan laatutuotteita ovat olleet ne mitä ostin. Tilaisin lapselle https://www.coolstuff.fi/Spralla-Puhuva-Hamsteri
    aiholapp at lailanet.fi

    VastaaPoista
  7. https://www.coolstuff.fi/LED-valonauha-Kaukosaatimella
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Pompiesin varmaankin kun kummityttö sellasta toivoi. :-) Sara.rokman@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Super Mario-lamppu ainakin oli söpö.
    https://www.coolstuff.fi/Super-Mario-lamppu

    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  10. On tuttu, mutta en ole tilannut sieltä mitään.Oma poika tykkäisi juurikin tästä https://www.coolstuff.fi/Super-Mario-Question-Block-Light/14201 eli sen tilaisin;)

    VastaaPoista
  11. https://www.coolstuff.fi/Tyttojen-ilta--tietovisa tämä voisi olla kiva peli pelattavaksi, varmasti jotain muutakin kivaa tarttuisi vielä mukaan. :D

    naurajatar@suomi24.fi
    /Suvi

    VastaaPoista
  12. https://www.coolstuff.fi/4D-Citypalapeli
    Tuossapa ois haastetta!
    Sarianna.saari95@gmail.com

    VastaaPoista
  13. https://www.coolstuff.fi/KitchPro-Vohvelikuppirauta Käyttäisin lahjakortin tähän ja tämä voisi olla joululahjaksi meidän perheelle viikonloppuaamiaisia ajatellen.

    jonnaharju@elisanet.fi

    VastaaPoista
  14. https://www.coolstuff.fi/Super-Mario-lamppu
    Pojalleni joululahjaksi :)
    jonna.tiittanen@elisanet.fi

    VastaaPoista
  15. https://www.coolstuff.fi/Denver-Wake-up-Light-Heratyskello

    Tällaisen ostaisin valaisemaan äidin aamuja! Vähän myös kutkuttaa tuo sinun mainitsema oluen minipanimo isälle lahjaksi!

    perkiopinja@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Tilaisin ainakin uuden eväsrasian kummilapselle: https://www.coolstuff.fi/Frozzypack-No--2
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Poika on toivonut näitä valoja:

    https://www.coolstuff.fi/LED-valonauha-Kaukosaatimella

    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  18. https://www.coolstuff.fi/Cozy-Slippers-Lampotohvelit
    Nämä olis aika mahtavat lahjaksi :)
    minna1995(at)gmail.com

    VastaaPoista
  19. https://www.coolstuff.fi/Squatty-Potty
    Tämä voisi olla kätevä koko perheelle XD

    vitaevay@gmail.com

    VastaaPoista
  20. https://www.coolstuff.fi/Ergo-Holds-kiipeilyotteet-lapsille/15546, seinää olisi jos kestää eli ne tilaisin ja on jo tuttu verkkokauppa. -henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista
  21. Löysin viime viikolla tuolta lahjat pariin perheeseen joilla tuntuu olevan jo kaikkea. Mikäli voittaisin, ostaisin itselleni joululahjaksi pastakoneen:

    https://www.coolstuff.fi/KitchPro-Pastakone

    Jii.Lehtonen@luukku.com

    VastaaPoista
  22. https://www.coolstuff.fi/Vooni-TV-n-Taustavalo
    Miehelle joululahjaidea :) jessu881@hotmail.com

    VastaaPoista
  23. Poikani haaveilee näistä: https://www.coolstuff.fi/Spralla-Kalasandaalit/15626

    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
  24. https://www.coolstuff.fi/Harry-Potter-Lamppu

    Tämän ostaisin pojalle joululahjaksi :)

    kulmalassa@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Poika tykkäisi tästä.
    https://www.coolstuff.fi/Star-Wars-Stormtrooper-vohvelirauta
    pirjo.seppala52 at gmail.com

    VastaaPoista
  26. https://www.coolstuff.fi/Tietovisapeli-Idioottitietous/4619
    Tuo pelihän olisikin kiinnostava.
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Pojalle tilaisin lahjaksi https://www.coolstuff.fi/Super-Mario-Question-Block-Light/14201 sellainen pelinörtti niin varmasti tykkäisi.
    peholapp(at)lailanet.fi

    VastaaPoista
  28. https://www.coolstuff.fi/Flamingo-puhallettava-pulkka Tämä olisi niin ihana lapsille 😍😍😍 nonnalarissa@hotmail.com

    VastaaPoista
  29. https://www.coolstuff.fi/Tile-Pro-Bluetooth-tracker

    Tällanen ois niin kätevä niin itelleki, mut menis varmaan ekka äitille. 😊

    VastaaPoista
  30. https://www.coolstuff.fi/Tile-Pro-Bluetooth-tracker
    Menis äitille

    VastaaPoista
  31. Omalle pojalle tilaisin myös tuon kiipeilyseinän :) Olisi upea :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  32. https://www.coolstuff.fi/Cozy-sahkohuopa-Deluxe

    Tää ois täydellinen äidille! :)

    mimyy93@gmail.com

    VastaaPoista
  33. https://www.coolstuff.fi/Siirrettava-Amme-Aikuisille

    Aivan loistava! :D Miehelle lahjaksi. mustikkapusu (a) gmail.com

    VastaaPoista
  34. En ole ennen kuullut, mutta kylläpä löytyi kaikkea kivaa ja ehdottoman välttämätöntä. :) Meidän perheen miesväki ilahtuisi kovasti tällaisesta paahtimesta. https://www.coolstuff.fi/Star-Wars-Darth-Vader-Leivanpaahdin

    annanmatkassa@gmail.com

    VastaaPoista
  35. https://www.coolstuff.fi/Yksisarvinen-puhallettava-pulkka

    Menisi meidän 1-vuotiaalle hurjapää tytölle joka rakastaa yksisarvisia!

    ellij98@gmail.com

    VastaaPoista
  36. kiipeilyseinä olis kyllä jännä pikku spidermanille. hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  37. https://www.coolstuff.fi/Savuton-Hiiligrilli

    Kyllä se tuo grilli olisi, jonka ostaisin!

    Eve_95@windowslive.com

    VastaaPoista
  38. Sähköhuopa lämmittämään :)
    ruskarouva85@gmail.com

    VastaaPoista
  39. Omalle pojalle kiipeilyseinä! ksefedini@suomi24.fi

    VastaaPoista
  40. https://www.coolstuff.fi/Tile-Pro-Bluetooth-tracker

    Tuollainen bluetooth-tracker olisi tarpeellinen!

    tuulaylinen.2@gmail.com

    VastaaPoista
  41. https://www.coolstuff.fi/Zen-Sand-Jumbo

    Taikahiekkaa ostaisin omille lapsille.

    -Annukka S.

    VastaaPoista
  42. Joku chilinkasvatussetti ois kiva :)

    anniina.lang96@gmail.com

    VastaaPoista
  43. Tämä oli kiva.
    https://www.coolstuff.fi/Star-Wars-Darth-Vader-Leivanpaahdin/15070

    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  44. Antaisin lahjaksi miehelleni tämän: https://www.coolstuff.fi/Monitoimityokalu-avokadolle/4361. kokkonen.heini(at)gmail.com

    VastaaPoista
  45. https://www.coolstuff.fi/Zenkuru-Wonder-bambutyyny Tämä kuulostaisi ihanalta ja kaikille sopivalta <3


    hao@lailanet.fi

    VastaaPoista
  46. Hauska lelu kissallemme:
    https://www.coolstuff.fi/Fling-Ama-String-Kissanlelu
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  47. Juuri tuo Idioottitietous-tietovisapeli olisi tosi kiva lahja esimerkiksi teini-ikäiselle sukulaislapsille, ja siinäpä olisi sitten yhteistä ajanvietettäkin joulunpyhiksi.:) Monenlaista muutakin mielenkiintoista näkyy kyllä löytyvän, esimerkiksi tuo mikrokuitupyyhe sopisi varmasti monellekin lahjaksi. Itselleni ainakin kelpaisi: https://www.coolstuff.fi/Towel-Twister
    hiltuha(at)gmail.com

    VastaaPoista
  48. https://www.coolstuff.fi/Pomsies-Interaktiivinen-Pehmolelu tai sitten tuo sama lautapeli, minkä sä olit valinnut :)

    Outi.immonen ( a ) Gmail.com

    VastaaPoista
  49. Eipä ole aiemmin tuttu mutta tuo dinosaur kaivaussetti olisi kyllä molempien poikien mieleen. Joskus ollut sellainen tiger-versio mut tuo kyllä paljon parempi kun taitaa sada viel valita mikä dinosaurus sieltä löytyy :)

    VastaaPoista
  50. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  51. https://www.coolstuff.fi/Merenneito-Peitto
    Tuo ihana merenneitopeitto omille tytöille! Ei oo ennestään tuttu.
    Jenn-na @ hotmail.com

    VastaaPoista