sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Vuoden 2017 luetuimmat postaukset

Tein pienen koosteen siitä, mitä olette tykänneet lukea viime vuoden aikana. Mukava näin jälkikäteen itsekin katsoa, että mitkä ne luetuimmat postaukset ovat olleet. Tässä siis viime vuodelta kymmenen eniten luettua postausta, olkaa hyvät!

1. Suosituin oli ollut tämä postaus, jossa on ohje söpöön rusettipantaan. Kannattaa ehdottomasti neuloa tämmöinen kevääksi! Nyt kun aloittaa niin viimeistään keväällä on valmis ;) Kiva huomata, että näitä ohjepostauksia luetaan, eikä ole ihan hukkaan mennyt ohjeiden kirjoittaminen. Yksi blogin luetuimpia postauksia oli muistaakseni postaus, missä on ohje helppoon pipoon sekä huiviin.


2.  Toiseksi luetuin postaus käsitteli meidän tila-autoa sekä lasten turvaistuimia. Tätä en ihmettele yhtään, sillä osoittautui itsellekin haastavaksi löytää kuvia tila-autojen takatiloista tai ylipäätänsä autoa, johon mahtuisi kolme turvaistuinta takapenkille vierekkäin. Samalla kombolla mennään edelleenkin, mutta Viian istuin on käännetty toisin päin ja muunnettu palkki-istuimeksi, koska oppi tulemaan vöistä pois. Autossakaan ei ole moittimista, tykätään siitä todella paljon!
3. Kolmas postaus onkin vähän harvinaislaatuisempi purnaus postin toiminnasta ja hinnoittelusta. Tiesittekö, että nykyisin postin tiskiltä lähetettävä paketti (eli vaikka se pipo jossa on yli kolmen sentin tupsu), maksaa 10,9e!!?!? Ihan järjetöntä....

4. Tämä postaus käsittelee lasten kaverisynttärilahjoja ja sitä, saako alle kymmenellä eurolla mitään järkevää. No, saahan sitä, kurkkaa vaikka tuo postaus.


5. Viidennessä postauksessa mentiin vähän henkilökohtaisempiin asiohin ja annoin pienen vinkin siitä, mikä voisi olla vikana, jos raskaustestiin ei ilmestykään toivottua plussaa.

6. Kuudes postaus olikin arvonta, jossa palkintona oli Marimekkoa. Kenellekään ei varmasti ole tullut yllätyksenä rakkauteni tuon merkin tuotteisiin.


7. Seiskasijaa pitää postaus kerrossänkymietinnöistä. Lopultahan en ostanut mitään noista vaan Nukku-kerrossängyn. Suosittelen ehdottomasti tätä jos vielä Veken valikoimista löytyy! On kaunis, tilava ja tukeva sänky.


8. Kasina on postaus ihanista Story of Roon kankaista ommelluista vaatteista. Nuo frillamekot olivatkin yksi oma sekä tyttöjen suosikkivaate kesällä ja Thaimaan lomallamme.


9. Luetuimpien joukkoon pääsi myös minun oma pää! Päivittelin omia tukkamuutoksia vuoden ajalta blogiin ja lyhyellä, vaalealla tukalla mennään edelleenkin. Ehkä se oma tyyli on vihdoin löytynyt hiusten suhteen!


10. Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä oli postaus meidän 2016 vuoden joulusta! Käyppä nappaamassa vaikka kattausvinkit talteen ensi vuodeksi!Onko sulla jäänyt joku tietty postaus mieleen viime vuodelta tai ylipäätään tästä blogista? Millaisia juttuja tykkäät lukea eniten?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti