keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Petit fee liiivimekko

*kaupallinen yhteistyö Nosh / kankaat saatu

Olen huomannut, että tässä viimeisen vuoden aikana erilaiset henkselimekot sekä haalarit ovat tainneet palata muotiin. Niitä on tälläkin hetkellä useamman merkin valikoimissa. Halusinpa kokeilla sitten itsekin jotain vastaavaa tehdä. Surkeana kaavoittajana en halunnut tehdä kaavaa alusta ja muistin, että olen tehnytkin tällaisen mekon Aavalle ihan minikoossa aikoinaan. Kuvakin löytyy täältä, aika retro :)

Kaavana on siis Ottobren Petit Fee, jonka suurin koko taisi olla 86. Suurensin sitä vapaalla kädellä himpun verran, että sain Viialle sopivan koon. Tällä kertaa osasin ommella vyötärönkin oikein, vaikka ohjetta ei edelleenkään ollut. Kehittymistä ompelun saralta siis tapahtunut!


Kankaana se sama Noshin vaaleanpunainen joustocollege, joka on yksi luottokankaistani. Tätä löytyy lähes aina kaapista!


Ihan suloinen malli, mutta ehkä helma saisi olla himpun yksinkertaisempi niin miellyttäisi omaa silmää enemmän. Lappu voisi myös olla yhtenäinen tuon vyötäröresorin kanssa. Saas nähdä jaksaako piirtää uutta kaavaa vai jäikö kokeilu tähän. Aika näyttää, että miten usein tämmöinen eksyy päälle. Aava tosin halusi heti samanlaisen, että ilmeisesti tyttöjen mielestä tästä tuli kiva.


Frillapaita on muuten myös Noshin Pyry-kankaasta ommeltu. Varmaan loppuunmyyty, koska tätä löytyi Noshin verkkokaupasta enää eri värissä. Tässä on tosi kaunis sävy violetistä, mulla on tätä myös yksivärisenä. Tein frillapaidan viime syksyn ompeluleirillä, mutta se ei ole tainnut koskaan eksyä blogiin asti. Pohjana on Ottobren Mint, johon olen vain lisännyt frillat olalle.


Leggareissa vilahtaa toista suosikkisävyäni Noshin kankaista eli tuota luumua. Sitäkin mulla on melkein aina kaapissa. Tälläkin hetkellä sitä on, että voin tehdä tytöille uudet hupparit kun Aavallakaan ei ole yhtään sopivaa, minkä voisi nakata kotona päälle, jos viluttaa. Tarkoitus oli tilata jerseytä, mutta eilen kun otin kankaan pesusta niin tajusin tilanneeni vahingossa joustocollegea :) Onneksi käyttöön menee tuokin. Yksiväriset ovat muutenkin nykyisin melkein mieluisempia kuin kuviokankaat.


Hitti vai huti?

2 kommenttia:

 1. Hitti ehdottomasti!
  Mutta minäkin liputan yksinkertaisemmalle helmalle :)
  On niin sulosia kuvia! Varsinki tuo eka on niin mainio :D

  T. Maija

  VastaaPoista
 2. Hitti<3 minusta tuo helma on ihana varsinkin tuollaisilla Minitytöillä, mutta ehkä eskarilaiselle jo yksinkertaisempi helma on kivempi

  VastaaPoista