torstai 21. joulukuuta 2017

Silkkipaperipussi joulukukalle sekä hyastintin jatkoaika

Ostin eilen kaupasta meille joulun amarylliksen, eikä kaapista tietenkään löytynyt sopivan kokoista ruukkua. Sitten muistin, että olen tehnyt kivoja silkkipaperipussukoita ennenkin ja kun kaapista löytyi Ikean silkkipaperia, tein ruukulle nopsaa suojuksen. Ohjeet tuohon helppoakin helpompaan pussukkaan löydät blogistani täältä.


Valkoinen pussukka on tehty kauan sitten samalla ohjeella ja siinä on olut ledkynttilä. Ne kun eivät sytytä pussia palamaan niin kuin tavallinen kynttilä :) Pussi on jopa säilynyt ehjänä kaapissa vuosia! Meidän hyasinttien kukinnot ehtivät mennä jo huonoiksi, joten leikkasin vain kukinnon pois niin kasvi sai kivasti jatkoaikaa. Kaunis on pelkkänä vihreänäkin! Eipä ole ennen tuollainenkaan käynyt mielessä :)Vielä pitäisi käydä ostamassa uudet, kukalliset hyasintit jouluksi ja miettiä vähän joulupöydän kattausta. Jos kaipaat inspiraatiota, niin meidän aiempia kattauksia löydät esimerkiksi täältä  ja täältä .
Nämä pussukat ledikynttilöiden tai hyasinttien kanssa olisivat kiva lisä myös vaikkapa juurikin siihen joulupöydän kattaukseen. Pimeässä se valo heijastuu kauniisti läpi silkkipaperista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti