sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Kymmenen vuoden Facebook-profiilikuvat

Mamma rimpuilee-blogin Laura nakkasi hauskan haasteen, jossa on tarkoitus esitellä omat Facebookin profiilikuvat kymmenen vuoden ajalta. Itselläkin tulee se kymmenen vuotta täyteen Facebookissa, joten siltä ajalta löytyi myös profiilikuvia ja tässäpä ne, kaikessa kauheudessaan vanhimmasta tuoreimpaan!

Ihan eka profiilikuva on tämä, kuva on laitettu vuonna 2007, mutta saattaa olla jopa hieman vanhempi kuin se. Millä lie otettu, laaduton se ainakin on enkä voi kovin isoksi sitä laittaa. Olisiko leikattu jostain kuvasta, jossa on mun lisäksi muitakin!
Tämä kuva on vuodelta 2008 ja on otettu anopin kummitytön häistä. Tykkäsin tuosta mekosta ihan hulluna, vaikka enää en oikein punaista osaakaan pitää. Olin myös leikannut hieman lyhyemmät hiukset ja otsatukan. Tuo vino otsis mulla on ollut useaan kertaan, se on aika kiva!


Tämä kuva on samalta vuodelta, mutta oisko se tukka kasvanut noin kovasti vaiko leikattu vasta tämän kuvan jälkeen. Muutama sidukka saattaa olla pohjalla kun tämä on otettu.


2009 tukka on lyhentynyt entisestään ja myös saanut vähän vaaleaa väriä päälle. Tämä kuva on otettu mun ja miehen Thaimaan reissulta, joka oli meidän toinen yhteinen ulkomaanmatka. Oltiin melkein kolme viikkoa Thaikuissa, joista kaksi Patong beachilla. Tämä on sieltä otettu.


Tämä on samalta vuodelta ja tässä näkyy tukkakin paremmin. Aika kiva malli tämäkin! Selvästi reissun jälkeen otettu, koska iho näyttää vähemmän kalpealta kuin normaalisti :D Tuo blondi osuus vedettiin jossain vaiheessa ihanan punaiseksi, mutta harmillisesti siitä ei taida olla kuvaa.


Tämä omituinen pipokuva on vuodelta 2010. Olen tehnyt tuon pipon itse ja ehkä siitä on siksi otettu kuva? Tuohon aikoihin innostuin käsitöistä ja enimmäkseen vielä neuloin ja virkkasin ja pikkuhiljaa aloin ommella. Olen näemmä suosinut mustavalkoisia kuvia myös silloin! Ei näytä iho niin kamalalta kuin monesti värikuvissa :D


Mun ja pikku-Veetin yhteiskuva on vuodelta 2011 ja se oli mulla todella pitkään profiilikuvana. Ajatelkaa, että tuo pikkuinen menee kohta ekaluokalle! Tässä taas tummempi tukka ja pidempikin, kun yltää kiinni.


Tämä on yksi omia lempikuviani profiilikuvista ja se on otettu heinäkuussa 2013, kun Aava syntyi sitten syyskuun alussa. Eli melko lopussa raskautta. Ompelin tuon maksimekon ystävämme häihin, joissa kolme kaveriporukasta oli raskaana ja neljäs kotona kun raskaus oli niin loppusuoralla, että häihin ei enää uskallettu. Vai olikohan se synnytys jopa käynnissä silloin, korjaappa A! Vitsi miten oonkin aina tykännyt raskausmahasta!


Seuraavaan profiilikuvan vaihtoon menikin sitten taas pari vuotta ja tämä on otettu 2015, kun Viia on muutaman kuukauden ikäinen. Tämäkin on rakas kuva.


Viime vuonna päivitin profiilikuvan kun kävin leikkaamassa tukan lyhyeksi vuosien pitkän tukan jälkeen. Tässä tukka on tosin kasvanut jo siitä, mitä se lyhyimmillään oli. Kuva on siis vuodelta 2016.


Tämän vuoden kuva on vaaleatukkainen ja hiusmallikin on melkein se, mitä tällä hetkellä. Tukka vain on keltaisempi kuin tässä kuvassa :D Mielenkiintoista tässä on se, että aikaa kuvien välillä on mennyt kymmenen vuotta eli ikää on tullut lisää roimasti, mutta silti tunnen jotenkin itseni tällä hetkellä kauniimmaksi kuin tuolloin kymmenen vuotta nuorempana. Ryppyä alkaa tulla varsinkin kulmakarvojen väliin, mutta silti kun kuvia katsoo, niin tykkään enemmän siitä mitä näen näissä kuvissa lasten jälkeen, mitä ennen lapsia. En tiedä, onko se oma tyyli vieläkään täysin selvä, mutta ehkä tämä vaalea väri alkaa kuitenkin tuntua enemmän omalta kuin se tumma, vaikka se mukana keikkuikin sen viitisentoista vuotta. Vielä kun saisi sen keltaisuuden pois, mutta sekin pikkuhiljaa, kun oma väri kasvaa alta.


Haastanpa teidätkin laittamaan teidän vannhat profiilikuvat blogin puolelle tai vaikka instaan kollaasina ja lisäämään tägin #profiilikuvahaaste!

5 kommenttia:

 1. Oon ihan samaa mieltä, oot kaunistunu vuosien myötä :) Ja vaalea tukka sopii tosi hyvin!

  VastaaPoista
 2. Olin synnärillä vastasyntyneen esikoiseni kanssa tuolloin!:) T.A

  VastaaPoista
 3. Hei, Kysyisin, että onko tuo Pinterest linkki oikein? Se menee Daniel Lauruska sivulle, eikä siellä ole yhtään pinnausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos huomaamisesta! Muutin jossain vaiheessa tilin blogin nimelle, eikä se näemmä tietenkään päivittynyt perässä. Nyt on vaihdettu ja löydät mun pinnaukset :)

   Poista