sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Me&I SS16 naistenmalliston suosikit+arvontavinkki

Käytiin Veetin ja Viian kanssa viime viikolla miikkarikutsuilla kurkkaamassa uusin mallisto. En ollut sen kummemmin tutustunut netissä mallistoon etukäteen, joten ei ollut juurikaan mitään mielikuvia tai suosikkeja. Arvasin, että lasten puolelta en löydä enää mieleisiä, koska jotenkin itsellä aika on ajanut jo vähän ohi noiden miikkarin lastenvaatteiden. Housut heillä ovat hyviä, mutta en raski maksaa niistä niin paljon, kun niitä on helppo itsekin tehdä. Alesta olen kyllä joskus ostanut.

Naisten mallistosta bongasin tällä kertaa suosikit ja olisin voinut useamman vaatteen ostaa, jos olisi ollut tarvetta juuri sellaisille vaatteille. Jos tarvisin päivittäin jotain siistimpää vaatetta, ostaisin ehdottomasti tämän All day jacketin. Jakku, joka on kuitenkin mukavaa ja joustavaa kangasta. Tämä istui hyvin päälle ja muutenkin tykkäsin tosi paljon. Melkein harmitti, että en tartte edes töissä tämmöistä.
Harmaa neuletakki näytti myös kivalta, sitä en kyllä kokeillut päälle ollenkaan. Tosin kuvissa on ärsyttävän lyhyet hihat ainakin tuon mallin päällä! Vai onko ne tarkoituksella vähän vajaamittaiset?


Tätä joustavaa "pikkumustaa" kokeilin myös. Muuten tosi kiva vaate, mutta ei passannut mun lyhyelle selälle ollenkaan, kun selkä jäi ryttyyn, niin kuin aika usein tämmöisissä vaatteissa.


Itselleni tilasin nyt ensimmäistä kertaa nämä All day pantsit, joita varmasti tulen nimen mukaisesti pitämään päivittäin! Olen leggarityyppi ja hiihdän aina paikasta riippumatta leggarit jalassa. Nämä ovat vähän kuin leggareiden ja housujen sekoitus. Kangas on todella paljon paksumpaa kuin perus leggareissa ja edessä on kivat leikkaukset. Uskon, että nämä kestävät tosiaankin käyttöä päivästä toiseen. Ainakin muutamilta ihmisiltä kuulin, että eivät mene miksikään! Toivotaan :)

Hassu mitoitus näissä housuissa. Oma alaosan koko on yleensä enemmänkin luokkaa L/XL ja näistä meni koko S, kuten myös Noshin housuista. Kuitenkin esim tuota ekan kuvan jakkua sovitin mielestäni koossa L ja se oli hyvän kokoinen. Yleensä yläosani on M/L eli pienempi kuin alaosa. Oikeasti pienten ihmisten taitaa olla tosi vaikea ostaa mitään näiltä kotimyyntimerkeiltä, kun mitoitus on niin reilua. Noshilta kun meni yläosistakin mulle S-koko.

 Kaksi kestosuosikkiani miikkarilta ovat Yogapantsit sekä Macig-pantsit. Molempia oli tässä mallistossa. Jos mulla ei kotona jostain syystä ole leggarit jalassa, niin taatusti on jommat kummat näistä. Ovat vaan niin mukavia ja en osaa pitää kotona farkkuja! Miten teillä muilla, vaihdatteko kotia tullessanne rennommat vaatteet vai onko teillä kotonakin farkut ja muutenkin siistit vaatteet? Meikäläisen päivän asu-kuvat ois aika tylsiä :D

Näitä second skin farkkuja hiplailin jo syksyn kutsuilla, että ovat tosi mukavaa materiaalia. Mulle ei vain ollut oikeaa sovituskokoa ja jouduin kokeilemaan vähän liian pieniä. Niissä myös lahje oli hieman lyhyt mulle. Tosi kivat jalassa tiukoiksi farkuiksi sen mukavan kankaan ansiosta, mutta aika suolainen hinta :/ Mallilla on vissiin aika lyhyet jalat, kun noin riittää kangasta ihan käännettäväksi asti :D
Löytyikö teille mitään ostettavaa tästä uudesta miikkarin mallistosta? Paljon olen kuullut puhetta, että lastenvaatteiden laatu olisi heikentynyt. Meillä ei vuosiin ole ollut mitään lastenvaatetta, joten mikä teidän kokemus on nykyisin laadusta?

Psst. Nauravanappi-instatilillä on menossa kiva arvonta, jossa voit voittaa tällaisen pipon itsellesi! Näitä voi myös tilata facebookin kautta :)




7 kommenttia:

  1. Mä tilasin itselle syksyllä nuo All day pantsit, ovat kyllä lähes päivittäin jalassa. Tänään juuri kävin kutsuilla ja kyllä sieltä taas tuli useampi vaate itselle tilattua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko mennyt miksikään? Kiva kuulla, että on sullakin mieluiset :) Positiivinen yllätys oli kyllä naisten mallisto.

      Poista
    2. Ei ole mennyt miksikään, edelleen kuin uudet. Todellakin, tässä naistenmallistossa oli paljon ihania vaatteita ja olisin voinut kotiuttaa useammankin, pysyin kuitenkin suunnitelmassani :D Farkutkin tilasin ensimmäistä kertaa!

      Poista
  2. Mullekin meni jo syksyllä koko M noista ostamistasi housuista, mutta ne valuivat todella ärsyttävästi! Nyt kul olen vähän laihtunut, niin M pysyy päällä ja tuntuu hyvälle. Mutta haara on nyppyyntynyt ja toinen lahjekäänne purkaantunut... Että ei ehkä ihan hintansa väärtit kuitenkaan :/

    Meillä on satunnaisesti muutamia lastenvaatteita ollut. Laatu on minusta ok. Hinnat nousseet... Pidän kutsut ens perjantaina. Nyt ei kyllä lastenmallisto iskenyt yhtään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa harmillista jos ompeleet purkaantuu :/ se on kyllä harmillisen yleistä minkä tahansa merkin vaatteissa, mutta varsinkin hintavissa sitä toivoisi saavansa rahoilleen vastinetta. Reklamaatio kannattaa aina tehdä!

      Mulla ei oo muistikuvaa mitä vaatteet maksoivat ennen ja mitä nyt, mutta paljon olen laadusta kuullut huonoa :/

      Poista
  3. Mulla on parit allday pantsit. Ei ole uusia vaan aiemmista mallistoista. Mulla ei ole kyllä kestänyt vaan kaikki ihan puhkikuluneita. Mulla on normaalisti esim farkuissa s-koko ja myös näistä menee s koko. Taitaa olla mitoitus muuttunut? Jospa laatu olis myös parantunut. Lasten housuissa tykkään siitä, että on kiristettävä vyötärö koska meillä on niin hoikka poika että on vaikea löytää sopivia housuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikai näitä housuja oo kovin kauaa edes ollut mallistoissa? Oliko syksyllä ekaa kertaa? Sitä ennen oli niitä Slim sweat pantsit (?), jotka oli melko samantyyliset, mutta aivan erilaista kangasta ja niissä oli takataskut. Ne on semmosta trikoon/colitsin sekoitusta ja tosiaan kulahtivat käytössä. Niistä mullakin on koko L muistaakseni.

      Poista