tiistai 8. joulukuuta 2015

Ostin vaatteita, minulle!

Olen käynyt syksynä/talvena kolme kertaa Noshin kotikutsuilla. Tässä mallistossa oli tosi monta sellaista vaatetta, jotka olisin halunnut ostaa. Järkeilin kuitenkin, että ei ole kannattavaa ostaa vaatetta, jossa ei voi imettää. Ja tottahan se on! Pitkää tunikaa ei ole kovin kätevää nostaa korviin, että saisi lapsen ruokittua. Olen siis tyytynyt vain ihailemaan vaatteita. Kaappiinkaan en uskaltanut ostaa, kun en tiedä minkä kokoinen ja mallinen sitä on sitten imetyksen loputtua.

Pari viikkoa sitten kävin kuitenkin vielä yksillä kutsuilla ja innostuin sovittelemaankin noita vaatteita. Siinä vaiheessa kävi sitten hupsista ja tilasin itselleni topin ja hameen! Hametta voi pitää myös imetysyläosan kanssa ja toppiin keksin imetysratkaisun pukemalla alle tuubitopin, niin helmaa voi nostaa ilman, että mahamakkarat näkyvät :)

Siinä, että ostaa vaatteita ei varmaan tavallisesti ole mitään ihmeellistä. Itse en vain muista milloin olisin ostanut itselleni jotain muuta kuin imetys-, äitiys-, tai ulkovaatetta! En oikeasti pysty edes sanoa, että minkä vaatteen olisin itselleni uutena kaupasta ostanut. Siis normaalin vaatteen. Siksi tämä on aika erityistä :)


Noshin vaatteet ovat mielestäni aika reilua, sillä hame on kokoa S ja paita kokoa M! Biker-housuistakin mulle mahtui koko S, vaikka olen alaosasta enemmän kokoa 42-44. Niissä oli muuten pitkät lahkeet! Mulla on tosi pitkät jalat suhteessa selkään ja yleensä lahkeet jää aina lyhyeksi. Noissa lahje jäi jopa vähän ruttuun. Suosittelen ehdottomasti pitkäjalkaisille, jos ette itse ompele :)


Tässä topissa oli kauniit hihat sekä kiva yksityiskohta tuolla selässä eli tuo pisarahalkio.


Hameessa on myös takana vetoketju yksityiskohtana. Tämmöisistä vaatteista tykkään ja varmaan pitäisin, jos en olisi aina vain lasten kanssa kotona :) Simppeleitä, helposti yhdisteltäviä perusvaatteita pienillä jujuilla.

Meillä itsenäisyyspäivä menee aina lahjaostoksia tehden, kun miehen työpaikka tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden käydä ostoksilla vain henkilökunnan kesken. Siellä syödään sitten samalla jouluruoka ja laitoin nämä vaatteet sinne päälle. Sopivan rennot, mutta kuitenkin siistit vaatteet.

Instagramin puolella joskus vilautin näitä kenkiä. Nämä ovat todellinen kirppislöyty. Espritin aitoa nahkaa olevat kiilakorkonilkkurit juuri oikeassa koossa ja hintaa 12e! Ei tarvinut kauaa miettiä, kun nappasin ne mukaani. Sopii kivasti hameen ja sukkisten kanssa.



Laitoin pari kuvaa tähän alle muista kauniista malliston vaatteista. Tuota jakkua sovitin ja se oli aivan ihana. Itsellä ei tuollaiselle ole niin paljon käyttöä, että olisin raskinut sitä ostaa.


Tämä mustaraitainen mekko oli toinen suosikkini, mutta lyhyen selkäni vuoksi tuo paksu vetoketju jäi vähän rynkylle ja kaula-aukon kohta ei istunut täydellisesti. En tiedä olisiko kokoa pienempi istunut paremmin.



Tämä mekko ei säväyttänyt kuvassa, mutta päällä tämäkin oli tosi kiva :)


Aiemmilla kutsuilla sovitin tätä mekkoa. Tämäkin oli reilua mitoitusta, koska koko M oli mulle liian suuri. Tässäkin kiva kumppari tuossa vyötäröllä ja muuten melko yksinkertainen mekko.


Tämä ehti loppua ennen kuin ehdin kokeillakaan tätä, mutta näitä taskuja on ollut itsekin tarkoitus kokeilla omiin ompeluksiin, mutta en ole saanut aikaiseksi. Piirsin kaavat tämmöisiin taskuihin jo kauan ennen kuin tämä Noshin mallisto edes ilmestyi. Ompeluryhmässä oli nimittäin joku tehnyt tällaisilla taskuilla kauan sitten tunikan ja sieltä se idea lähti.

Innostuin näistä vaatteista sen verran, että ajattelin keväällä pitää itsekin kutsut :)

Ai niin! Instassa on menossa kiva kilpailu, jossa voit voittaa tuollaisen hauskan silikonisen robottisäästöpossun! Käykäähän osallistumassa, kisaan pääset tästä!


7 kommenttia:

  1. Noshin vaatteet on kyllä kivoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää en muista oikein niitä aiempia mallistoja, mutta tää tosiaan iski täysillä! Toivottavasti tulevatkin on yhtä kivoja :)

      Poista
  2. Missä sun mies on töissä?

    VastaaPoista
  3. Minultakin löytyy tuo hame, niin ihana! Itse olen innostunut ja tykästynyt NOSHin vaatteisiin sen verran kovasti, että aloitan itsekin edustajana! Naistenmallisto mahdollistaa sen että äidit pystyvät kerrankin kutsuilla rauhassa keskittymään myös naistenvaatteisiin ;) Itselleni ainakin käy kaupungilla juuri niin että palaan kotiin lastenvaatekassien kanssa vaikka itselleni olisi pitänyt ostaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä totta! En jaksa yhtään kierrellä vaatekaupoissa etsimässä mitään itelle ja helposti tulee sitten ostettua lapsille jotain! Kutsut on kiva pitää ja käydä niin näkee ystäviä ja samalla voi ostaa vaatteet :)

      Poista
  4. Ihania vaatteita! Ihastelinkin näitä vähän aikaa sitten Nostin kutsuilla, etenkin biker-leggarit miellytti. Harmi kun koot aika reiluja, joten jotkut yläosat on mulle aivan liian reiluja.. kiva vaatekombo sulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei nämä pienikokoisten vaatteita ole! Mulle meni bikereistä koko S, vaikka olen alaosasta normaalisti kokoa 42-44! Ja tosiaan kun yläosistakin meni monista tuo S vaikka normikoko on M/L. Että oikeasti S kokoa käyttävä ei kyllä varmasti näistä saa itselleen sopivaa kokoa :/ Tämmöisestä hieman isommasta se tuntuu vaan ihanalta kerrankin ostaa pieniä vaatteita :D

      Poista