maanantai 17. marraskuuta 2014

Mini Rodini vs. Ticket (+arvontatulos)

Niinhän siinä kävi, että omaan silmään se Ticketin haalari oli ihan liian säkki Veetille ja myin sen pois. Onneksi alesta ostetun haalarin sai myytyä siihen hintaan mitä siitä on maksanutkin, joten tappiota ei tarvinut ottaa. Fb:n kirpparilta ostin sitten uuden Mini Rodinin haalarin vähän riskillä, kun meillä ei aiemmin merkin vaatteita ole ollut. Kokona on hurja 116/122, mutta kun edellinen koko 104/110 olisi ollut meille varmasti pieni, niin päätin luottaa vaistoon ja ottaa isomman.  Itse tykkään aina googletella näitä kokojuttuja ja törmäsinkin postaukseen vastaavan kokoisesta haalarista. Käyttäjä siis Veetin mittainen ja kuvien perusteella haalari oli ihan hyvän näköinen, joten ei muuta kuin tilaukseen. Tästä köyhdyin laput kiinni saman verran mitä sain Ticketin haalarista, joten plus miinus nolla oli tämä vaihto. Olikin ensimmäinen hutiostos haalareiden suhteen alesta, joten ihan hyvä suhde kun kuitenkin jo melko monta haalariostosta takana :)
Tässä kokovertailua eli päällekkäin Mini rodini 116/122cm jaTicketin Othello 110cm! Eli kyllä on Ticket suurta tai Rodini pientä mitoitusta ja veikkaan ensimmäistä! Kokoeroa oli ehkä sentin parin luokkaa, jos sitäkään. Suurin ero on kuitenkin se, että Rodinissa on reikäkuminauhat vyötäröllä, joten sitä saa kiristettyä. Kuvassa hieman epätasaisesti kiristetty, mutta näkyy hyvin, kuinka Ticket jää huomattavasti leveämmäksi ja se ero korostuu sovituskuvissa.


Rodini on kiristyksen ansiosta huomattavasti paremman näköine päällä ja Ticket on valtava säkki! Rodinissa on myös ihanan lämmin fleece lisänä sisäpuolella pyllyn päällä. Aika suuri ero näillä on, vaikka päällekäin olivat lähes saman kokoiset.


Nyt on Veetilläkin sitten lämmin haalari, joka saattaa mennä jopa seuraavan talven. Tai sitten ei. Saatoin muuten jo napsauttaa hyvästä alesta Aavalle ensi vuodenkin haalarin, hups...

Laitanpa tähän loppuun sitten Liberon eläinpuvun arvonnan tuloksen. Ensimmäisenä arvottu sai päättää ensin haluamansa puvun (eli kumman oli maininnut tekstissä) ja toisena arvottu sai jäljelle jäävän. Ja pakko sanoa, että en voi enää uskoa mikä mäihä toisella voittajalla on, koska taisi voittaa kolmannen kerran mun blogin arvonnasta jotain. Että lottoa vaan vetämään ;)

Tiikeripuvun voitti Riitta blogista Elviiran helmi ja

Norsupuvun Novella.

Onnittelut voittajille, laitatteko yhteystietoja tulemaan, että saadaan palkinnot matkaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti