tiistai 19. helmikuuta 2013

Sytykeruusuja vol. 2

Sain äidiltäni ison läjän kananmunankennoja sekä steariinia, jotta voin tehdä sytykeruusuja. Itsellä tuo kennojen keräily on ollut melko hidasta, kun ei meillä niitä munia aivan älyttömiä määriä syödä... Eilen askartelin jonkin verran valmiita ruusuja ja tänään tein vielä muutaman lisää. Veetikin "auttoi" tuhoamalla pari kennoa pieneksi silpuksi olohuoneen sohvalle... Sillä aikaa kun Veeti yritti mennä päikkäreille (yritykseksi jäikin) kastoin valmiit ruusut sulatetussa steariinissa.

Noista tulikin iso kupillinen sytykkeitä, joilla varmasti pärjää talven. Ehkä pitää tehdä kuitenkin vielä toinen satsi, että saa äitikin omat ruusunsa, koska varastin kaiken materiaalin :)Laitoin ruusut vain tuollaiseen lasiseen tarjoiluastiaan, koska en parempaakaan ratkaisua löytänyt tähän hätään. Ei nuo kyllä kovin kauniita tuolla takan päällä tuossa astiassa ole, joten pitää kehittää jokin toinen säilytyspaikka. Vinkkejä otetaan vastaan :)2 kommenttia:

  1. Pitäski tehdä sytykeruusuja. https://stockmann.com/p/fi/Bigso-Box-Sailytyslaatikko-2-kpl/303853?itemId=303854 ja https://stockmann.com/p/fi/Bigso-Box-Sailytyslaatikko-2-kpl/303849?itemId=303850 . Prismassa oli semmoisia valkoisia, yksinkertaisia "pärekoreja". Mä tykkään Korbon metallikoreista http://www.finnishdesignshop.fi/sisustus-sailytys-metallikori-bucket-galvanoitu-p-5287.html , mutta niillä on sitten hintaakin :/

    VastaaPoista
  2. Tuommoiset laatikotkin vois olla kivoja. Pitäs vaan olla semmoisia, että sielt helposti sais ruusut. Meinasin ensin tuommoista Pentikin lasipurkkia, mutta kansiosa ois tullut niin korkealle, että ois pitänyt aina ottaa koko purkki alas, että sieltä ois saanut ruusun pois :)

    VastaaPoista