torstai 7. helmikuuta 2013

Aamukeksiä

Sain tiistaina postiin mukavan paketin, eli Belvitan uusia Breakfast-keksejä. Minut valittiin siis tuon Buzzadorin kautta kampanjaan kokeilemaan keksejä. Mikäli jollekin buzzaus on vielä outo sanana, voi täältä käydä lukemassa ensimmäisen postaukseni buzzadorina. Lyhyesti siis meillä buzzadoreilla on mahdollisuus päästä testailemaan uusia tuotteita ja raportoimaan niistä rehellisesti muille ihmisille.

Mutta itse asiaan. Itselle nämä keksit ainakin ovat jäänet mieleen lähinnä siitä aamus.... aamukeksiä mainoksesta. Noudin paketin postista ja paketti olikin tosi positiivinen yllätys, sillä sieltä paljastui seitsemän pakettia keksejä kolmessa eri maussa!  Keksit on suunniteltu aamupalaksi ja ne sisältävät hitaasti ja tasaisesti vapautuvia hiilihydraatteja. Makuvaihtoehtoja on kolme: vilja&maito, jogurtti sekä hunaja & pähkinä. Jogurtissa on kaksi keksiä päällekkäin ja niiden välissä on jogurttikerros. Lisää tietoa noista kekseistä löytyy sivuilta www.keksihylly.fi.


Ensimmäiseksi maistoin tuota jogurttia ja hunajapähkinää, tosin en kyllä malttanut odottaa aamuun :) Molemmat olivat hyvänmakuisia, mutta noista kolmesta tuo jogurtti on kuitenkin lemppari, kun se on vähiten kuiva. Meillä kävi keskiviikkona myös kavereita ja koska meillä ei ollut kahvileipää, maisteltiin sitten porukalla keksejä. Jogurtti taisi nousta suosikiksi ja itsellä ainoa noista mistä en tykkää on tuo vilja ja maito, koska jostain oudosta syystä siinä on mielestäni kamalan kookoksinen jälkimaku! Pakkausselosteessa ei kuitenkaan mainita kookosta ollenkaa, mikä on aika outoa. Myös kaverit huomasivat tuon jälkimaun.

Tänään ajattelin sitten aamulla testata näitä ihan aamupalalla. Normaalisti en voisi kuvitella syöväni aamulla vain muutamaa keksiä, koska ihan varmasti nälkä yllättäisi. Tänään menin kuitenkin aamulla lenkille, mikä ei ole kovin mukavaa maha täynnä niin keitin sitten mukin teetä ja söin kaksi keksiä. Loistavasti sopivat tuommoiseksi pikkuruuaksi ennen urheilua.


Nälkäkin pysyi kahdella keksillä poissa kiitettävän kauan. Itse koen nämä silti ehkä enemmän välipalaksi kuin aamupalaksi ja uskon, että voisin hyvin pitää näitä töissä mukana ja syödä välipalakeksin tavoin iltapäivällä. Toisaalta taas tämmöiset aamupalakeksit voivat olla suositeltavia sellaisille ihmisille, jotka eivät pysty syömään aamulla aamupalaa syystä tai toisesta. Vaikka yksikin tämmöinen on kuitenkin helppo kiireessäkin syödä ja saa edes vähän verensokeria nostettua ja kuitua mahaan :)

Onko kukaan teistä maistanut näitä ja jos on niin mitä tykkäsitte? Voisitteko korvata aamupalan keksillä?2 kommenttia:

  1. Ite oon kans noita aamukeksejä syöny jonku aikaa ja oon tykänny. Mun lemppari on toi hunaja&pähkinä, en kyl kokonaan vois korvata aamupalaa noilla mut jogurtin kanssa noi sopii tosi hyvin ja nälkä pysyy poissa aamupäivän!:)

    VastaaPoista
  2. Mulla on mennyt aivan ohi koko buzzaus..Heti piti liittyä mukaan, kun täältä blogistasi siitä luin :)

    VastaaPoista