torstai 7. helmikuuta 2013

Kurkistus työhuoneeseen

Meidän talon suurin huone on yhdistetty vierashuone/työhuone/ompeluhuone/tietsikkahuone. Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja niin on käyttötarkoituksiakin. Työhuone on siis heti olohuoneen yhteydessä ja sen erottaa olohuoneesta liukuovet. Ei haluttu mitään lasi-ikkunallisia ovia, koska tilan on tarkoitus toimia myös vierashuoneena heti kun saamme jonkin kivan ja suht edullisen levitettävän sohvan ostettua tuonne. Ovet on myös helppo sulkea esim vieraiden tullessa, jos sattuu että joku nimeltä mainitsematon on ollut ompelemassa huoneessa juuri ennen vieraiden tuloa ja huone ei ole niin siistissä kunnossa...


Liukuovet ovat molemmilta puolilta samanlaiset, tuommoista valkoista lasia ja tuossa reunassa on vain ura, josta ne vedetään kiinni. Huone on vielä kovin valkoinen ja askeettinen, sillä siellä ei ole mattoa ollenkaan. Laitoin ikkunaan meidän vanhan keittiönverhon eli tuon Marimekon Siirtolapuutarhakankaasta ommellun kapan, jota huone saisi edes vähän väriä :) Työpöytänä toimii Ikeasta ostettu pöytälevy ja valkoiset jalat. Pituutta pöydällä on reilusti, joten toiseen päähän mahtuu hyvin tietokone ja toiseen mahtuu ompelukoneet.


Takaseinällä on kaksi isoa Ikean Bestå hyllykokonaisuutta eli yhteensä neljä kaappia hyllylevyineen tilaa. Vilautinkin aikaisemmassa postauksessa vähän kaappien sisälle, eli kahdessa ekassa on mun käsityöjuttuja ja nuo kaksi oikeanpuoleista ovat vielä vähän sekalaisessa käytössä ja niissä on vielä jopa tilaakin! Tosi paljon nuo vetävätkin tavaraa sisäänsä.  Lamppu on ostettu Kärkkäiseltä. Työtuoleja meillä on vain yksi ja itse olen sitten toistaiseksi ommellut käyttäen keittiöntuolia. Jossain vaiheessa voisi hommata identtiset työtuolit molemmille. Myös jokin kiva roskis olisi hakusessa, mutta semmoista en ole vielä onnistunut löytämään... Saisi olla kuitenkin semmoinen, mitä kehtaisi esillä pitää.Meidän työhuone on myös tuommoinen tila, mistä on kulkua useaan eri huoneeseen eli siitä pääsee meidän makkariin, pesuhuoneeseen, olkkariin sekä vielä terassille! Ovia löytyy siis neljä kappaletta, mutta silti huone on fiksun mallinen ja ehjääkin seinää löytyy. Tällä hetkellä toisella seinällä on meidän vanha makkarin senkki. Tuohon tilalle pitäisi siis löytää joku pieni ja näppärä vuodesohva ja sitten senkistä luultavasti luovutaan, koska sille ei ole oikein enää paikkaa eikä tarvettakaan. Tälläkin hetkellä se nököttää tyhjänä tuossa.


Haluttiin ehdottomasti työhuone, joka on olohuoneen yhteydessä, että tänne on helppo tulla tekemään jotain olematta samalla eristyksissä muusta perheestä. Kun liukuovet jättää auki, on meidän talo yhtenäistä suurta tilaa tuolta keittiöstä olohuoneen kautta tänne työhuoneeseen :)

Pst. Huomasin juuri tätä kirjoittaessani, että blogini on päässyt toissapäivänä jo kahden vuoden ikään! Kiitoksia kaikille lukijoille ja varsinkin teille, joka olette pysyneet mukana alkuajoista lähtien!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti