maanantai 3. joulukuuta 2012

Rakkautta ensi silmäyksellä!

Voiko kankaaseen rakastua? Kaveri toi tänään postista ihanaa Lillestoffen kangasta, joka on tilattu Käpyseltä ja voin sanoa, että hyvinkin mahdollista! Tämä kangas on vaan jotenkin niin erilainen kuin muut lastenkankaat ja kerrankin pojallekin jotain erilaista, mutta pirteää, vaikka pohjakangas onkin tummansinistä. Edelleenkään en saa kankaiden värejä oikeanlaisina esille kun kuvaan illalla, mutta en vain malttanut olla ensin ompelematta ja kuvaamatta tätä pirtsakkaa paitaa. Kaava edelleen Ottobren uusimaan lehden Raide. Koko olikin 92cm leveys ja 104cm. Tein vähän reilummilla saumanvaroilla, että mahtuisi toinen paita alle, mutta vasta testissä näkee, että miten kävi.


Katsokaa nyt tätä? Eikö ole ihanaa! <3


Siirsin puhelimesta myös muutaman kuvan eilisen kauppareissulta ja otin ekan kuvan tuosta Veetin tämän talven uudemmasta haalarista. Kyseessä siis Molo kidsin Polaris, koko 98cm ja Veetillä mittaa se ehkä pikkaisen rapiat 90cm. Mielestäni tämä on melko niukkaa mitoitusta ja menee toivottavasti koko talven. Helposti olisi voinut olla kokoa isompikin, koska malli on kivan slimmi eikä varmasti olisi silti ollut mikään säkki. Ei taida olla paljoakaan koko eroa meidän ticketin 86cm haalariin :)


Heijastimet näyttävät ainakin pelittävän hyvin. Lunta saatiin juuri sen verran, että pulkalla pääsi joten kuten etenemään. Ja pakkasta tänne pukkasi tänään tietenkin se -20 astetta. Että heippa vaan juoksukelit! Tai no kai sitä voisi tuossa säässäkin jousta, mutta hengittäminen on vaikeampaa ja pitäisi pukea sen verran enemmän päälle, että näyttäisin varmasti lähinnä juoksevalta Michelinmieheltä :)


Pipo on itse virkattu kaksinkertaisesta seiskaveikasta vähän mututuntumalla ja korvalapuista ainakin tuli vähän liian isot, tai ne on jotenkin liian edessä.


Kamerasta löytyi myös muutama kuva pienestä touhottajasta, joka sammahti viiden aikaan sohvalle, kun ei ollut malttanut nukkua päikkäreitä. Huomaa taas Veetin ihosta, että pakkaskelit on alkanut. Poskeen tulee tuommoinen punainen läikkä, joka lähtee pois vain kortisonilla.Suunnitelmissa olisi myös kirjoitella vähän lastenhuoneen sisustuksesta ja kuviakin olen jo haalinut, mutta enpä ole vielä saanut aikaiseksi. Ehkä seuraavaksi? :)

3 kommenttia:

  1. Mulle posti toi myös pari metriä tuota ihanaa sateenkaarikangasta <3

    VastaaPoista
  2. Tämä kangas on kyllä ihanaa!

    VastaaPoista
  3. Ihanan pirteä kangas, vaikka pohja onkin tummansininen. Tykkään :)

    VastaaPoista