sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Joulunodotusta

Olen ollut vähän laiska joulun laittamisen suhteen, koska ei kuitenkaan vietetä joulua täällä ja jotenkin tää joulukuu yllätti mut salakavalasti ja tuli niin nopsaa. Joulukukan sain kuitenkin ostettua ja valkoinen amarylllis aukesikin eilen viikon odottelun jälkeen! Siirsin Kivi-lyhdyt eteisen lipaston päälle ja laitoin amarylliksen niiden seuraksi eteiseen.

Sain tehtyä myös joulukortit valmiiksi. Aloittelin niiden tekoa jo varmaan kuukausi sitten, mutta innostus loppui ja sain hoidettua homman loppuun vasta Veetin päiväunien aikaan eilen.


Innostuin leikkimään kuumaliimalla ja laittelin tuommoisia nappeja kiinni kortteihin. Olen joskus ostanut kirpparilta ison purkin erilaisia nappeja kirpparilta parilla eurolla ja aina niille näyttää löytyvän käyttöä.

Tein tänä vuonna todella helppoja kortteja. Nykyään kun on niin paljon kaikkia valmiita tarroja ja nauhoja niin suurin työ on lähinnä liimailla ja leikkoa paperia kiinni kortteihin :) Tässä valmista satoa, jotka pitäisi laittaa postiin ensi viikolla. Saa nähdä milloin tulee se aika, että joudun turvautumaan kaupan kortteihin...

2 kommenttia: