tiistai 11. joulukuuta 2012

Mekko ristiäisiin

Miehen veljelle syntyi pieni poika vähän aikaa sitten ja ristiäisiä juhlitaan joulun välipäivinä. Havahduin kuitenkin vasta tällä viikolla siihen, että mulla ei oo mitään talvisempaa juhlavaatetta. Ainut talvisempi mekko on Veetin ristiäisissä ollut ja se on hieman iso, koska kiloja taisi olla melkein kymmenen enemmän kuin nyt. Kilojen lähtö ei harmita, mutta mekon suureksi jääminen harmittaa, koska se oli tosi kiva!

Kävin tänään sitten pikaisesti Veetin kanssa Seppälässä katsomassa, että löytyisikö sieltä edullista mekkoa ristiäisiin. Toinen vaihtoehto oli tehdä itse joku musta tunikatyyppinen viritelmä. Bongasin Seppälästä kuitenkin tämän mekon, joka oli ilmeisesti jossain alessa, koska hinta oli reilut kaksikymppiä. Ei siis todellakaan paha hinta varsinkin kun kankaisiin olisi mennyt jo enemmän rahaa, jos olisin tehnyt itse jotain.


Omat haasteensa sovittamiseen toi tuo kaksivuotias, jota yritin lahjoa rusinarasialla pysymään paikoillaan kopissa ja istumaan penkillä. No onnistuihan se jotenkin, vaikka kopissa kököttäminen ei kiinnostanut ja Veeti siirtyi kopin ulkopuolelle syömään rusinoitaan. Jännitysmomentin toi myös se, että Veeti kävi välissä aukomassa verhoa ja kyselemässä, että haluaako äiti rusinoita. Onneksi sovitustilat ovat seinän takana ja kukaan ei nähnyt sinne perimmäiseen koppiin, jonka valitsin juurikin tämmöisiä tapauksia varten.Mekko on oikeasti harmaa, eikä ruskea, vaikka sekuvassa näyttääkin enemmän ruskealta. Malli on tuommoinen vähän perinteisempi kotelomekko, mutta yläosa on kivan mallinen ja vähän normaalista poikkeava. 

Meillä on tapana jouluaattona pukeutua vähän paremmin, joten tämä mekko saa luvan olla myös jouluaaton asu. Hieman haastavaa kuvata yhdellä kädellä tuommoisen painavan putken kanssa :)
1 kommentti:

  1. Tosi nätti mekko ja halpa! Mä myös löysin aikoinaan Seppälästä esikoisen ristiäisiin kotelomekon, jolle jäi alennuksen jälkeen hintaa vain 10e :)

    VastaaPoista