perjantai 12. helmikuuta 2021

Uuden kodin ensimmäinen hankinta ja alekoodi

*sisältää mainoslinkkejä

 Bongasin eilen sattumoisin  *Finnish Design Shopin alemainoksen, jossa oli alennuksessa juuri mun haluamat Hayn baarituolit. Olen siis näitä tiettyjä tuoleja katsellut sillä silmällä jo rakennusprojektin alusta asti, koska nämä istuvat mielestäni hyvin meidän keittiön väreihin. Harvoin kuitenkaan näitä designtuotteita saa mitenkään isolla alella ja koska minä tarvitsen kaksi tuolia, on pienikin alennus hyödyksi! Tuolin malli on siis Hayn About a stool ja meille tulee tuo matalampi eli 64cm korkea tuoli, joka sopii parhaiten käyttöön 90cm tason kanssa. Tuota korkeampaa mallia suositellaan, jos pöytä on noin 110cm korkea.


Alunperin ajattelin alkaa hankkia pientä tavaraa ensin pikkuhiljaa eli pyyhekoukkuja jne, mutta en voinut sivuuttaa tätä tarjousta, koska mun tuurilla nämä eivät kuitenkaan tulisi tarjoukseen ennen kuin muutetaan.

Väriksi valikoitui musta ja tammi, koska meidän keittiö on myös mustaa ja puunväriä. Valkoista en osannut mustaan keittiöön yhdistää. Nuo alennusversiot ovat vanhaa mallistoa ja niissä on erilainen lakkaus kuin uusissa. Hoksasin vasta tänään, että nuo uudet tuolit olisi saanut kympin halvemmalla, sillä Finnish Design Shopilla on ystävänpäiväale, jossa koodilla VALENTINE saa yli 500e ostoksista satasen alea eli noille vanhoille malleille jäi hintaa 440e ja uusille 430e! Jos sulla on joku kallis sisustushaave, niin kannattaa käyttää hyväksi tuo koodi, koska satasen säästö on kuitenkin ihan hyvä jo. Melkein tekis mieli tilata se *Artekin penkkikin alella, koska olen satavarma, että sitä ei käytettynä löydy kun Tori on täynnä ostoilmoituksia mustista Artekin ritiläpenkeistä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti