tiistai 31. joulukuuta 2019

Best nine 2019

Netissä on hauska sivusto Best nine 2019, jonne voit syöttää oman instatilisi nimen ja se hakee kuluneen vuoden ajalta yhteen kuvaan suosituimmat postauksesi. Alla on mun suosituimmat ja tässähän näkee kivasti, että millaisista kuvista siellä Instan puolella on tykätty! Samalla hieman tarinaa kuvien takaa.

1. Tässä kuvassa ollaan menossa tuoreimman kummitytön ristiäisiin. Tämä on munkin yks lempparikuvista, vaikka tytöt tässä aika tuimia ovatkin. Taisin tän kuvan kuvatekstiinkin kirjoittaa, että tämä on mun mielestä onnistunut kuva itsestäni ja koen näyttäväni siinä kauniilta. Rakastuin myös tuohon mekkoon, jonka ostin halpamerkki Jaqueline de youngilta ja vähän lyhensin, sillä sen pituus oli todella omituinen. Tytöillä on päällään Pompdeluxin mekot.

2. Tässä kuvassa kiteytyy hyvin se, että ihmiset tykkäävät somessa seurata sitä arkirealismiakin. Muistelen, että joskus aiempanakin vuonna joku vastaava kuva nousi tykätympien listoille! Tämähän on oikeasti sitä arkea siellä kulissien takana ja ehkä tän vuoksi mun Instassa on aika vähän kuvia lastenhuoneista :D Meillä tyttöjen leikki tahtoo olla sitä, että revitään tavarat kaapista lattialle ja sitten niillä ei kuitenkaan leikitä....

3. Kolmas kuva on meidän autosta, joka meni huhtikuussa lunastukseen autokolarin seurauksena. Onnea oli matkassa eikä kenellekään käynyt mitään säikähdystä suurempaa. Tämän tapahtuman seurauksena kirjoitin postauksen turvaistuinten tärkeydestä. Oltiin vielä seuraavana päivänä lähdössä Vietnamiin eikä meillä yhtäkkiä ollutkaan autoa, millä mennä Helsinkiin. Lisäksi meidän kaskosta puuttui joku mystinen keskeytysturva, jolla olisimme saaneet tilalle vuokra-auton. Kannattaa siis tsekata, että teiltä sellainen löytyy!

4. Tässä kuvassa on viian neljävuotiskakku. Harvoin leivon kakkuja, mutta silloin kun leivon teen sen överillä tyylillä!

5. Viidennessä kuvassa mies on Veetin kanssa viettämättä 9v-synttäreitä seikkailupuisto Pakassa. Tarkoitus oli mennä Superparkkiin, joka olikin kiinni syyslomaviikon viikonloppuna! Niinpä he päätyivät Pakkaan ja Veeti ylitti itsensä siinä, että kesti yhtäkkisen muutoksen hyvin ja uskalsi myös suorittaa noita ratoja. 

6. Toinen kakkukuva top ysissä, pitäisi varmaan leipoa enemmän? Tämä taisi olla Veetin ja Aavan sukulaissynttäreiltä. Täyttä kunniaa en voi ottaa kummastakaan kakusta, sillä näiden pohjat on tehnyt taitava kotileipuri Kakkutauko, jota voit muuten nykyisin seurata myös instassa.

7. Seitsemäs kuva on miehen nelikymppisiltä, joita vietettiin kotibileteemalla meillä. Oli juomaa, paljua, ruokaa ja paljon ihania, läheisiä ihmisiä. Kiitos kun teitte juhlista ikimuistoiset!

8. Tämä on kyllä vähän mysteeri, että miksi tämä on saanut niin paljon tykkäyksiä? Taitaa olla ketogeeniseen ruokavalioon sopiva pohjaton piirakka kuvassa. Ihan hyvää oli, ei sillä, mutta kuvana ei kyllä kovin häävi :D

9. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä minä itse! Tämä on otettu appiukon syntymäpäivillä. Pääsipä yksi selfiekin mukaan parhaimpien joukkoon :)

Jos jaat instassa sun top ysin, niin tägää mut kuvaan niin käyn kattoon teidän parhaita potretteja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti