sunnuntai 22. syyskuuta 2019

Syksyn neulerakkaudet

*Kaupallinen yhteistyö Lounahome 

Syksy on yksi lempivuodenajoistani ihan sen vuoksi, että rakastan erilaisia neuletakkeja! Mikä olisikaan parempi aika pukea päälle ne lempineuleet kuin syksy ja viilenevät kelit!  Niihin on ihana käpertyä lämpötilan laskiessa ja toisaalta ovat kyllä oikein oiva vaate myös Suomen kesässä. Ilmettä on helppo muuttaa alle puettavan paidan avulla ja kengillä/huivilla. Neule on sellainen helppo vaate, joka sopii moneen tilanteeseen.


Toiset keräävät kenkiä, toiset laukkuja. Mun heikkus (takkien lisäksi) on ehdottomasti neuleet! Olen yrittänyt kerätä kaappiin kestäviä ja ajattomia perusneuletakkeja. Ensin vaatekaappiani täydensi ihana Noshin Taite-jakku, josta näet kuvia täällä. Nyt yhteistyön merkeissä sain tämän Papun ihanan neuletakin Ylivieskalaisesta Lounahome-liikkeestä. Lounahome on paremmin tunnettu Pentikin myymälänä, mutta sinne on tässä viime aikoina tullut aivan ihania merkkejä, kuten Papua, Vimmaa, Kiddowia jne. Lastenvaatteiden lisäksi myymälästä löytyy herkkuja myös naisille. Liike sijaitsee Kärkkäisen kanssa saman katon alla pääkäytävän varrella, joten kannattaa ehdottomasti poiketa jos Ylivieskassa liikutte. Ja hei te ompelijat, sieltä saa myös Vimman kankaita!


Tämä Papun neule on 100%:sta puuvillaa, joten sopii myös teille, jotka ette halua elastaania vaatteisiinne. Malli on ihana ja mitoitus mielestäni todella reilua. Omani koko on xs/s, koska en halunnut siitä niin löysää, millaiseksi se ehkä on suunniteltu. Lasketun hihan ansioista koko menee kuitenkin hyvin myös minulle eikä näytä pieneltä mitenkään päin. Jos haluat isomman version, ota koko joka on lähempänä omaasi.


Neuletakki onkin jo päässyt käyttöön arkeen ja eniten tykkään pitää alla toppeja. Jostain syystä en osaa käyttää t-paitoja ollenkaan! En kyllä omistakaan kuin muutaman t-paidan. Poikkeuksena Kaikon t-paitamekko, josta tykkään kovasti.  Kivasti tämä neuletakki menisi myös pitkien mekkojen kaverina, mikäli sellaisia pitäisin.Neuletakki-ihmisenä en ole koskaan käyttänyt tavallisia neuleita, mutta minulla kävi kuvauslainassa Lounahomesta Papun oversize neulemekko ja saatoin ehkä himpun verran ihastua tähän! Materiaalina tässä on 100%:nen kierrätyspuuvilla, joten tämä ei ole kuumakaan, vaikka kangasta onkin paljon. Ideana minusta ihan huippua, että valmistetaan vaatteita kierrätetystä materiaalista! Elastaanivaatteita ei ilmeisesti voi samalla lailla kierrättää, mitä näitä täyttä puuvillaa olevia vaatteita. Papun neuleet valmistetaan Portugalissa, joten senkin puolesta ovat oikein eettinen valinta.


Tämän neulemekon kaveriksi sopii täydellisesti joko leggarit tai pillifarkut. Ennen oli henkeen ja vereen leggari-ihmisiä, mutta sen jälkeen kun löysin nämä lempparifarkkuni, olen alkanut pitää huomattavasti enemmän farkkuja! Sen myötä vaatekaappiin on ilmestynyt myös lyhyitä paitoja tunikoiden lisäksi :)Vaikka olen harmaan sävyjen ystävä, en tämä kuitenkaan jostain syystä ollut kuitenkaan täysin mun värinen neule. Ehkä joku yksivärinen sävy olisi kuitenkin ollut mieleisempi. Mutta tästä rohkaistuneena aion kyllä kokeilla jatkossakin rohkeasti sellaisia vaatteita, jotka näyttävät rekillä "ei miltään". Tätäkään en olisi koskaan hoksannut kokeilla itse! Piian instatilillä on muuten useitakin sovituskuvia Papun vaatteista, joten sieltä kannattaa käydä katsomassa sovituskuvia.Oletteko te jo tutustuneet Papun ihaniin neuleisiin ja olettekko ylipäätänsä neuleiden ystäviä?

4 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä neuleita😍 millaista mitoitusta nuo mainitsemasi farkut ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on tosi pientä mitoitusta! Mulla on kuvassa päällä XXL, mut nyt ehkä menis just XL myös :D Venyy ja paukkuu kyllä. Mut kannattaa kyllä testata jos vaan kokoja on, nää on ihanat päällä ja tuolta Style By Sannasta saat kyllä mittoja fb:n kautta jos tarttet kokoapua! Tosin ne mitat on kyllä pieniä kun nää tosiaan joustaa hulluna.

   Poista
 2. Minulta löytyy myös tuo ihana musta Papun neule ja samoin se raidallinen! Ihan lemppareita molemmat <3

  VastaaPoista