keskiviikko 11. syyskuuta 2019

Syksyn ihanin kukkamekko!

Olen viime aikoina ostanut todella vähän kankaita, koska oikein mikään kuosi ei ole iskenyt. Ehkä juuri siksi omille lapsille ompelu on jäänyt vähäisemmäksi. Tovi sitten vietettiin Facebookissa kankaiden yötä ja sivusilmällä vähän selailin tarjouksia ja kauppoja. En ole pitkään aikaan vieraillut Ehtan sivuilla ja nyt bongasin sieltä aivan ihania kuoseja! Pari kangasta ostin, kylläkin normaalilla hinnoilla ja toisen ehdin jo leikkoakkin ja Viian mekko on jo valmiina.


Tämä baroque flowers vaan sytytti heti ja pohjavärikin oli ihanan syksyinen! Sellainen sopivan oranssin keltainen, että meidän lapset ei näytä siinä ihan kamalan albiinoilta. Joillakin keltaisilla on heihin sellainen vaikutus. Tilasin kangasta 1,3m ajatuksena tehdä siitä kummallekin tytölle jotain. Kivasti myös luen koko ajan tuon kankaan nimen väärin ja yhdistän sen barbequeen...


Innoissani tätä kangasta eilen illalla leikkasin ja iloitsin, että sain molemmille tällaiset leveähelmaiset mekot. Ompeluvaiheessa huomasin, että Aavan mekosta puuttuu toinen helmakappale ja kaikki kangas oli jo käytetty. Ei auta vissiin muuta kuin tilata pala lisää... Kallis helma tulee! :)


Kaavana mekossa on Millie dress koossa kaksi, mutta pidennettynä. Tämä oli aika leveää mitoitusta, koska kaksivuotiaan koossakin on Viialle liian leveät hartiat. Muuten kaava sopi kivasti tähän ohueen joustocollegeen. Yhtäkkiä en enää löytänyt nettisivua, mistä tämän kaavan olen ostanut, joten en voinut sitä tähän linkata.Kuvissa Viialla on päässä burgundyn värinen kierrepanta, jota voi tilata multa lasten ja aikuisten koossa hintaan 18e sis pkt. Kivan suojaava panta näin syksyyn ennen kuin on pakko siirtyä pipoon! Tavoitat mut spostilla nauravanappi@gmail.com tai Facessa ja Instassa Nauravanappi-nimellä.

 Mitkä on teidän suosikkikuosit ja värit näin syksyllä? Saa olla myös ihan ostettujen vaatteiden kuosejakin :)

2 kommenttia:

  1. Mun suosikkivärit on jo vuosia olleet vuoden ajasta riippumatta keltaisen ja oranssin eri sävyt. Sinappi, okra, ruoste... Joten kylläpä tuntuu oudolta nyt, kun niitä on kaupat pullollaan! 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut täähän on ihan täydellistä aikaa sulle uusia vaatekaappia, kun sun lemppari värit on hyvin saatavilla 😊👌

      Poista