perjantai 10. marraskuuta 2017

Viileä polkka

Kävin pitkästä aikaa eilen parturissa! Edellisestä kerrasta on yli puoli vuotta aikaa, olisiko ollut joskus viime keväänä ennen meidän Thaimaan reissua? Olen antanut oman värin kasvaa, koska tukka on ollut huonokuntoinen, enkä ole halunnut sitä värillä rasittaa. Kävin samalla parturilla alkusyksystä ottamassa kampauksen ystävän häihin (alla kuvia kampauksesta!) ja tykästyin jälkeen niin, että uskalsin varata leikkaus- ja värjäysajan. Tätä kampausta moni kehuikin :) Itse asiassa parturi on entinen luokkakaverini, joka tekee tätä sivutyönä kotonaan, joten sinne on myös rento ja kotoisa mennä ja juttu luistaa hyvin. En tykkää käydä leikkaamassa hiuksiani ihmisellä, jonka kanssa ei juttu oikein luista. On vain vaivaantunut olo ja sitä en halua, kun harvoin käyn parturissa.Olen tosi huono itse visioimaan mitään tukkajuttuja ja mulla ei pitkään aikaan ole ollut oikein luottoparturia, jonka käsiin uskaltaa pään antaa silleen, että tee mitä lystäät. Tai no, en kamalasti ole parturipalveluita käyttänyt viime vuosina, kun tukka oli pitkän aikaa pitkä. Edellinen parturini puolestaan on äitiyslomalla, joten pakko oli lähteä vieraille vesille.


Omat toiveet tukan suhteen olivat ne, että mahdollisimman paljon huonokuntoista hamppulatvaa pois ja värin taitto harmaaseen keltaisen sijasta. Mervi otti kuvia lähtötilanteesta ja siitä mihin päädyttiin ja onhan tuossa kiva ero ja tukka näyttää jo paljon parempikuntoiselta! Takana oli siis kovasti jo puolesta välistä katkenneita hiuksia ja väri oli todella keltainen. Omaa tukkaa näkyi todella reippaasti jo juuresta. Juureen tehtiin vähän raidoitusta ennen muun tukan värjäämistä. Sivulle sain ehdotuksen violetti-pinkistä pastelliraidasta, joka toki nyt on vielä melko tumma, kun tukkaa ei ole vielä pesty. Tämmöistä en olisi itse osannut toivoa, mutta tykkään tosi paljon! Mun työkaverilla on aina ihania pastellivärejä vaaleassa tukassa ja niitä aina ihailen. Tuo väriraita on siitä näppärä, että se jää tuonne mun paksun tukan alle ja jos tukka on auki, se ei oikeastaan edes näy. Mut jos sen haluaa näkyviin, voi letittää tuota sivutukkaa vähän. Tosi kiva idea tämmöiselle aremmalle värjääjälle!

 
Kuviin on aina hieman haastavaa saada oikeaa sävyä esille ja näissä se onkin hieman kellertävämpi kuin luonnossa. Alakuvasta puolestaan näkee värin kun tukka on kokonaan auki. Eipä juuri raitaa näy! Tukka tuntui heti omalta ja kiva kun se on nyt niin paljon parempikuntoinen. Ehkä uskallan taas suoristaa ja laittaakin sitä. Eteen jätettiin kuitenkin sopivasti pituutta, että ei ihan orpo olo ole. Oon ihan supertyytyväinen tähän!Kyllä se vaan tuo pieni ilmeen freesaus aina silloin tällöin tekee hyvää!


2 kommenttia:

  1. Tosi ihana toi lettikampaus ♥ Just tollanen viileän vaalea on kaunis ja kivan pirteä piiloraita. Tuollasen mäkin ehkä uskaltaisin värjätä, minkä tarvittaessa saa piiloon! Mä vetäsin samalla ajatuksella sivusiilin pari kuukautta sitten, mutta annoin sen kasvaa pois. Toisaalta mietin pitäiskö se ajella takaisin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä tosissaan tämmöinen matalan kynnyksen väri kun saa piiloon :D Laita siilin ja siihen vähän väriä ;)

      Poista