torstai 30. marraskuuta 2017

Testissä pihlajanmarjarasva

Meidän perheessä on useammalla jäsenellä taipumusta atooppiseen ihoon. Varsinkin Veetin iho oli vauvana todella pahassa kunnossa, mutta se helpottui kun ikää tuli. Nyt taas ilmojen viilentyessä rintaan, käsivarsiin ja selkään sekä mahaan on alkanut tulla näppyä ja ihottumatyyppistä aluetta. Varsinkin rinnassa oli selkeä ihottuma. Myös Aavalle tuli tänä vuonna ensimmäistä kertaa jalkoihin kuivia länttejä, jotka selvästi olivat sellaista atooppista kuivuutta. Lapset ovat perineet sen varmaankin isältään, vaikka ei oma ihokaan mikään kostein mahdollinen ole.


Iho ei kummallakaan ole mitenkään älyttömän paha, joten kortisoneja ollaan vältelty ja yritetty päästä ihottumista ja kuivumista eroon ihan luonnollisin keinoin. Ensin rasvasin lapsia sheavoilla, mutta koska se on aika kovaa suoraa purkista otettuna, halusin löytää jonkun helpomman vaihtoehdon. Toki sheaakin voi sulatella ja vatkailla notkeampaan muotoon, mutta kuulostaa vaivalloiselta. Silloin muistin, että ystävä joskus kehui tätä Madaran Pihlajanmarjavoidetta. Heidän lapsensa ovat myös atooppisia iholtaan ja tämä vartalovoide ehkäisee ihon liiallista kuivumista ja on heillä toiminut hyvin yleisrasvana.

Nyt ollaan ehkä viikon ajan rasvailtu säännöllisen epäsäännöllisesti tällä voiteella ja Veetin pahin ihottuma on lähes tiessään ja kuivat kohdatkin selvästi rauhoittuneet. Itsekin sipaisen tätä iltaisin jalkoihin ja joskus kasvoihinkin, vaikka tästä löytyisi oikeakin kasvorasvaversio.


Tuoksu tuotteessa on hassu, varmaankin sitten pihlajanmarjainen! Tuote levittyy helposti ja on miellyttävän tuntoinen. Ei jätä ihoa liian rasvaiseksi ja minun mittapuullani kuivuu todella nopeasti.  Tuotetta on ollut suunnittelemassa Kemikaalicoctail-blogia pitävä Noora Shingler ja hänen blogistaan voi lukea lisää tuotteen kehittelystä ja synnystä. Uskoisin, että tämä tuote on ainakin sellainen, joka jää pysyvästi ainakin talvikäyttöön meidän perheessä! Hyvä korvaaja pelkälle sheavoille, joka sekin myös kyllä tehokas kosteuttaja.


Onko pihlajanmarjavoide teille tuttu tuote?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti