tiistai 4. huhtikuuta 2017

Sew with Verso

Joulun alla pääsin mukaan Verson Puodin Instagramin puolella pyörimään Sew with Verso- tempaukseen. Sain yllärinä muutamia kankaita, joista sain ommella mitä mieleeni tulee. Joulukiireiden vuoksi ehdin korkata kuitenkin vain osan kankaista heti niiden saavuttua ja viimeiset ompelut valmistuivat vasta tammi/helmikuussa.

Ensimmäinen ompelus oli Aavalle mekko Cocoon dress-kaavalla aivan ihanasta mintunvärisestä sielulintu-kankaasta. Tuon mintun sävy tuossa hipoo täydellisyyttä. Kangas on joustocollegea, mutta sen verran ohutta, että kelpaa hyvin myös mekkomateriaaliksi. Tämä onkin ollut meillä ahkerassa käytössä. Hiharesorit pitäisi vaihtaa vielä mustiin, koska nyt hihat ovat hieman lyhyet. Hieman naftit nuo ovat jo tuossa joulukuussa otetussa kuvassa.Toinen kankaista oli punainen räsymatto (?), josta tein frillamekon Viialle. Tätä käytettiin joulun aikaan, mutta ei ole mielestäni mitenkään erityisen jouluinen muuhun vuodenaikaankaan käytettäväksi. Samasta kankaasta on Viialle myös leggarit lähinnä mustien yläosien kanssa käytettäväksi.

 

Kolmas kangas oli tuohikontti ja se aiheutti eniten päänvaivaa. Ei siksi, että olisi ollut kankaista mitenkään vähiten tykätty vaan siksi, että sitä oli vähiten :) Lopulta syntyi idea paidasta Veetille, johon halusin vihdoin kokeilla yhdistää nahkaa olkapaikkojen muodossa ja lisäsinpä vielä rintataskunkin. En oikein tiedä, että tuliko siitä hieman liian iso? Taskusta siis :) Veeti on valinnut tämän useasti jo kaapista itse päälleen, joten kaipa se on ollut mieleinen!


Kaavana tässä on Raide koossa 116cm leveys ja pituus 128cm muistaakseni. Leveys saattaa olla hieman reiluilla saumanvaroilla saksittu. On mun luottokaava ollut jo pitkään Veetin paidoissa ja suosittelen kyllä hoikille lapsille!


Vitsi kun laahaa nämä ompelupostaukset kamalasti perässä, kun ei koskaan muka saa aikaiseksi otettua kuvia, saati sovituskuvia! Jos laitan aamulla vaatteet lapsille hoitoon, ovat ne jo iltapäivällä likaiset kuvien ottamista ajatellen! Mutta kuten se vanha (ja erittäin viisas!) sanonta kuuluu: parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Vai mitä?

4 kommenttia:

 1. Koska nyt luin tuon sanonnan parempi myöhään kuin ei milloinkaan, niin kiitänpä nyt viimein niistä voittamistani voimistelurenkaista:) Ovat olleet kovassa käytössä joka päivä ja saaneet aikaan monia onnistumisen tunteita (myös aikuisissa, kun on muisteltu liikuntatunteja ja uskallettu vielä joitakin temppuja ;) ~Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava kuulla! Vaikka kyllä itsekin seison täysin tuotteen takana ja mainostan sitä aina kaikille ihan ilmaiseksi ;)

   Poista
 2. Mummolantuntu taitaa olla tuo "räsymatto".
  Ihania vaatteita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä saattoi muuten olla! Muistelin, että oliko peräti kummallakin nimellä jotain kangasta :)

   Poista