sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Ystäväviikonloppu

Taidetaan elää niitä kuuluisia ruuhkavuosia, kun tuntuu, että ystäville ei muka millään löydy kalenterista aikaa. Töiden jälkeen on muutama hassu tuntia "vapaata" ja sen jälkeen pitää aloittaakin jo iltahommat! Jossain välissä pitäisi ehtiä urheilla, harrastaa, viettää parisuhdeaikaa ja nähdä niitä ystäviäkin.

Kuinka usein te tapaatte ystäviänne? Onko tapaamisväli mielestänne liian pitkä vai sopiva ja jos liian pitkä, niin miksi?


Tosi asiahan se on, että kyllä sitä aikaa löytyisi kun muistaisi vain järjestää! Töiden jälkeenkin ehtii oikein hyvin nähdä treffata, jos viiden maissa sopii tärskyt niin seiskalta ehtii iltapalalle. Usein nuo ystävien näkemiset jäävät kuitenkin viikonloppuun, jolloin on enemmän aikaa. JOS on vapaa viikonloppu, eikä mitään menoa minnekään. Koska kauemmat menot vaativat aina sen viikonlopun, joten kotona olo silloin ei aina ole itsestään selvyys.


Tänä viikonloppuna tehtiin ryhtiliike ja sovittiin ystävän kanssa treffit lauantaille. Nähtiinkin kummankin perheen voimin pitkästä aikaa ja höpöteltiin kuulumisia sitruuna-marenkipiirakan ohessa.
Aavan kanssa leivottiin myös muffinsseja, koska sitruunapiirakka oli aika kirpeää lasten makuun todennäköisesti.


Tänään innostuttiin lähtemään vielä samalla porukalla makkaranpaistoon. Tämän ystäväperheen lapset ovat saman ikäiset kuin meidän Viia ja Aava, joten heillekin oli sitten kumpanakin päivänä leikkiseuraa ja kyllä täällä meillä olikin vilinää ja puheensorinaa tupa täynnä!Keli suosikin meitä ja aurinko paistui täydeltä taivaalta koko päivän. Lämpötila olikin auton mittarin mukaan hieman pakkasen puolella, vaikka kotimittari näytti plussaa. Eivät tuntuneet lapset kuitenkaan palelevan, vaikka laitettiin päälle vuorilliset kurahaalarit. Alla kyllä oli vielä villavaatteet.
Nämä Elloksen vuorilliset kurahaalarit  ovat osoittautuneet loistaviksi näillä keleillä, kun päivisin on monta astetta plussaa ja maa on märkä. Hoidon pihalla on vaan nyt ihan järkyttävät lammikot ja kun lapset seisovat siellä puoleen sääreen yltävässä vedessä, ovat haalarit olleet lahkeen alaosasta märät. Veikkaan kosteuden menneen jotenkin sieltä lahkeen sisästä vuoreen ja noussut siitä fleeceä pitkin. Jos kumpparin varsi olisi päällä niin olisi varmaan haalarikin sisältä kuiva. Nyt kun ei ole kuraistakaan vielä, niin ei tarvitse nostaa likaista lasta autoon, vaikka kurapukua ei saakaan pois päältä kuten kurahousuja.


Mahtavat kestohanget oli tuossa pellolla, kun porukka meni vierestä suksilla ja potkureilla!


Löydettiinpä lintutornikin, missä kävin Veetin ja isompien tyttöjen kanssa. Taisin olla se, jota eniten pelotti kiivetä tuonne :)
Kotia tullessa jäätiin vielä hetkeksi omalle pihalle ja hienosti pystyi siinäkin ajamaan pyörällä lumen päällä :)


Iltapäiväruuaksi leivoin pitkästä aikaa sisäänleivotun kebabin Hellapoliisin ohjeella  ja olihan se hyvää! Suosittelen kyllä testaamaan! Taikinamäärä on minusta aika iso ja teinkin tällä kertaa niin, että kaulitsin taikinaa reilusti toisen leivinpaperin puolelle. Kun se toinen puoli käännettiin kanneksi, tuli leivästä lähes pellin kokoinen. Näin taikinaa ei tullut niin valtavan paksusti yhteen kohtaan.


Viikonloppu oli todella mukava ja olipa mahtava saada viettää se hyvässä seurassa pitkästä aikaa! Onni on ystävät, jolla on varsinkin saman ikäisiä lapsia, jolloin heistäkin on seuraa toisilleen. Meillä Viia meni heti halaamaan kaveriaan kun he tulivat sisään ja toinen sai ulkovaatteet pois päältä. Niin hellyyttävää, kun kukaan ei käskenyt halata ja nämä näkevät toisiaan kuitenkin joka päivä hoidossakin <3

Kiitos ihanasta viikonlopusta!

*sisältää mainoslinkin

4 kommenttia:

  1. Viikonloppuihin se meilläkin painottuu, joskus toki voi ehtiä arkenakin kyläilemään, mutta pitää etukäteen suunnitella. Ja viikonloppukyläilytkin pitää yleensä suunnitella hyvissä ajoin kun on kaikenlaisia menoja.. Ihana kevätsää ollut sielä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mahtavat kelit! Ja tosiaan kun kaikki mitä ei ehdi viikolla tehdä pitää ympätä viikonloppuun, niin monesti nekin on sitten etukäteen täytetty :D

      Poista