tiistai 7. maaliskuuta 2017

Se on täällä taas, nimittäin äitisypakkaus!

Kela on taas julkistanut uuden äitiyspakkauksen tälle vuodelle. Näitä on aina kiva käydä katsomassa, vaikka asia ei itselle ajankohtainen olekaan. Viime vuoden pakkauksesta pohdintoja täällä. Tämän vuoden pakkaus on omiin silmiin kivempi ja neutraalimpi kuin viime vuonna. Viime vuotinen pakkaus oli minun mielestä aika poikapainotteinen.

Kivana uutuutena minusta pakkauksessa on nyt tuo unipussi ja se on meidänkin lapsilla ollut pienenä käytössä! Väri on hieman poikamainen, mutta söpö kuviointi antaa sen mielestäni anteeksi ja kokonaisuus on nätti ja neutraali!
Bodeissa oli tänä vuonna ehkä aiempaa enemmän väriä mukana eikä ollut pelkästään niitä keltainen/harmaa/lime-värejä, vaikka niitäkin löytyy :) Ensimmäistä kertaa taitaa olla pakkauksessa vaate, joka on omaan silmään jopa tyttömäinen! Harvoin käy näin vaan yleensä vaatteet ovat olleet enemmän poikamaisia.Haalareista löytyy niin kevyttoppapuku, sisäjumppis, villahaalari sekä toppahaalari! Toppahaalareissa olen tykännyt enemmän yksivärisistä, mutta tämäkin on melko neutraalin värinen.

 Makuupussi on todella kivanvärinen tänä vuonna ja väritykseltään täydellisesti kummallekin sukupuolelle sopiva!
Perushousuja löytyi useammat tämmöisenä yksivärisenä ja samanmallisena. Muut värit punainen ja tummasininen. Malli näyttää todella hyvältä ja menee varmasti myös hoikemmalle vauvalle hyvin! Nämä ovat minusta kivoimmat housut tähän mennessä pakkauksessa ainakin kuvan perusteella. En osannut jotenkin käyttää niitä terällisiä puolipotkareita, joten nämä menevät varmasti useammalla käyttöön jos muutkin vierastavat niitä teriä. Meillä on myös isojalkaiset lapset, jolloin terät jäivät aina pieneksi ennen housuja muuten.
Ruokalappu on Pilvi-merkkinen ja samalta merkiltä on aiemmin ollut pakkauksessa semmoinen violetti kestovaippa. Itse tykkäsin siitä ja meillä on ollut niitä Viialla käytössä ja on itse asiassa vieläkin! Hyvin lapsen mukana kasvava vaippa siis...
Äkkiseltään mietittynä tämä taitaa olla kivoin pakkaus pitkään aikaan! Mitä te tykkäsitte?

6 kommenttia:

 1. minä tykkään tämänkin vuoden pakkauksesta. Tykkäsin viime vuodenkin ja se tuli otettua <3. poika syntyi joulukuussa, tosin se selvisi vasta, kun poika syntyi <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se sopikin pienelle pojalle hyvin! Omaan silmään tää on neutraalimpi ja paremmin molemmille sopiva :)

   Poista
 2. Mun sydäntä niin lämmittää tuo sateenkaaribody!

  Tykkään väreistä ja varsinkin lapsilla, on ihana pukea lapset heti vauvasta lähtien iloisiin väreihin, kerkeävät kyllä viettää teininä sen neutraalin kauden ;)

  Tämä pakkaus kyllä on kaunein aikoihin! Toivotaan että materiaalilta ovat ihanan pehmeitä niin kuun yleensä ovat olleet.

  Olen ihan tyytyväinen tähän viimevuotiseen pakkaukseenkin mutta pari vaatetta lahjoitin eteenpäin kun eivät väreiltä ja mallilta minua miellyttäneet, eli olisivat jääneet käyttämättä.

  Annu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä jäi aikoinaan tosi paljon käyttämättä vaatteita Veetin pakkauksesta, kun oli just sitä beigeä, limeä, keltaista ja niitä potkareita, mitä ei osannut käyttää. Lisäksi vaatteet olivat silloin malliltaan lyhyitä ja leveitä. Tämä on kyllä tosi kivan värikäs pakkaus!

   Poista
 3. Samaa mieltä, ehkä kivoin pakkaus hetkeen :) Meillä itsellä vuoden 2015 pakkauksesta lähti melkein kaikki sisävaatteet kiertoon, mutta tässä kyllä suurin osa niistäkin miellyttää omaa silmää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihmettele jos meni kiertoon, kun teilläkin on tyttölapsi. Aiemmat pakkaukset ovat olleet jotenkin niin poikamaisia!

   Poista