tiistai 8. marraskuuta 2016

Ensimmäinen blogitapahtuma

Viime perjantaina lähdin aiemmin töistä ja suuntasin junalla Helsinkiin Bloggers inspiration dayhin sekä Inspiration blog awardseihin. Tuttavallisimmin siis BID2016 ja IBA2016. Mies oli sopivasti työreissussa ja oli valmiina Helsingissä ja tuli hakemaan mut asemalta hotellille. Tarkoitus oli käydä perjantaina hyvin syömässä jossain, mutta koska valinnan varaa oli liikaa, päädyttiin tylsänä hotellin ravintolaan. Yövyimme siis Scandic Marskissa tällä kertaa, missä kumpikaan ei ole aiemmin käynyt. Ravintolassa ja oli halloween-juhlat ja ruoka oli herkullista. Sen kunniaksi, että päästiin kerrankin johonkin kahdestaan, syötiin ihan alkupalat ja jälkkäritkin! Tarkan markan tyyppeinä käytettiin tietenkin hyväksi Scandicin kanta-asiakasalennuksia ja vouchereita ;)


Lauantaina puolen päivän maissa lähdin yhdessä Murulit-blogin Meerin kanssa päivätapahtumaan. Kerta oli itselle ensimmäinen, joten en kamalasti osannut odottaa mitään. Lähinnä jännitti, että millaista siellä on ja ovatko kaikki muut jotenkin paremmin sinne ympäristöön sopivia. Meeri puolestaan oli käynyt tapahtumassa jo aiemminkin ja tiesi vähän mitä odottaa. Kamera oli vahingossa alussa jäänyt videokuvatilaan, joten osa kuvista on ihan mitä sattuu.


Päivän tarkoituksena oli mm. verkostoitua muiden bloggareiden kanssa, tutustua yhteistyökumppaneiden tuotteisiin ja seurata lavalla tapahtuvia haastatteluja. Itselle yllätys oli ehkä se, että jo päiväohjelma oli aika kostea.
Yhteistyökumppaneiden pisteillä päästiin esimerkiksi sovittelemaan silmälaseja, stailaamaan hajuvesikuvia, nauttimaan erilaisia virvokkeita ja maistelemaan vaikkapa tuorepuuroa. Ai niin ja tarjolla oli myös vihersmoothieita, joita unohdin maistaa!


Jonkin verran huvitti ajatus siitä, että tuli syötyä tuorepuuroa kuohuviinin kera...


Iltatapahtumaan sai tuoda avecin mukana, joten mies lähti sinne mun seuraksi. Valmistauduttiin muuten gaalaan nukkumalla kymmenen tunnin yöunet ja ottamalla vielä ennen gaalaa päiväunet! Lisäksi käytiin Skifferissä pizzalla :) Kaikki ilo irti siitä, että päästiin reissuun ilman lapsia. Ja oli muuten melko luksusta nukkua aamulla niin pitkään kun nukutti ja käydä hotellin aamupalalla ilman lapsia, kahdesti!


Koska en ole muotibloggaaja, ei mun illan asusta ole tämän kummoisempaa kuvaa :)


Tapahtuma järjestettiin kivassa miljöössä konepaja Brunossa, jonne pääsi näppärästi ratikalla. Mietin muuten, että olikohan tuo elämäni ensimmäinen kerta ratikassa?!? Ei mitään muistikuvaa, että oonko koskaan matkustanut muuta kuin metrolla Helsingissä.


En ollut tavannut ketään Blogirinkiläisiä (saati noita muitakaan bloggaajia) aiemmin, joten aika paljon jännitin etukäteen sitä, millaista tapahtumissa olisi. Uskaltauduin kuitenkin kysymään Meeriä kaveriksi päivätapahtumaan ja siellä meidän seuraan päiväksi liittyi myös Kun haaveet muuttuvat todeksi-blogin Karina. Karinasta löysin heti sielunsiskon ja meillä synkkasi yhteen älyttömän hyvin Tästä kertoo ehkä se, että iltatapahtumassa Karinan avec kyseli, että kuinka kauan me on toisemme tunnettu. No oltiinhan me muutama tunti ehditty tuntea siihen mennessä!

Iltagaalassa palkittiin vuoden parhaimpia blogeja ja paikalla oli myös livemusiikkia. Sen kummempaa ohjelmaa ei gaalassa oikeastaan ollut, enkä semmoista ehkä kaivannutkaan. Semmoista hengailua lähinnä, mutta mukavaa vaihtelua normaaliin arkeen. Tapasin myös muita meidän Blogiringin bloggareita ja kaikki vaikuttivat oikein mukavilta. Ja tietenkin myös Indiedaysin porukkaa, samaa jengiä kun nykyään ollaan.

Olihan se hassua välissä olla ihan "tavallisena tallaajana" tuolla gaalassa ja päivätapahtumassa, jossa oli mukana monia niitä bloggareita, joiden blogeja on itse seurannut vuosia ja jotka ovat varmasti Suomessa jo pieniä julkkiksia. Nyt kun on kerran käynyt, on kynnys lähteä toistamiseen varmasti matalampi.


Kaikin puolin viikonloppu oli erittäin mukava ja erilainen ja mieskin tykkäsi juhlista, vaikka ei sinänsä blogimaailmaa kamalasti tunnekaan. Saatiin pieni irtiotto arjesta ja lapset saivat nauttia mummujen seurasta. Olivat olleetkin taas niin vieraskoreita että! Kaikki olivat nukkuneet molemmat yöt kertaakaan heräämättä! Ehkä me joskus toistekin päästään taas kahdestaan johonkin, kun tämä oli ensimmäinen kerta varmaan moneen vuoteen.

11 kommenttia:

 1. Näinkin sinut siellä päivätapahtumassa, mutta siinä oli jotain hässäkkää niin en sitten tohtinut tulla moikkailemaan. Nuo on hauskoja tapahtumia, itse olen ollut pari kertaa mukana vaikka en indiedaysiin tai blogirinkiin kuulukaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisit vaan tullut nykimään hihasta, niin se tuo Karinakin teki :D

   Poista
 2. Kuulostaa oikein kivalta. :) On aina kiva päästä tapaamaan muita bloggaajia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se vähän erilaista! Varsinkin kun asuu täällä korvessa, jossa ei juurikaan muita bloggareita ole :D

   Poista
 3. Kiva juttu ja kuvat.Ehkä on ihan hyvä,että myös ei niin julkkisbloggarit käyvät tullaisissa tilaisuuksissa.Mielellään lueskelen juttua täältä blogista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva on ollut lukea tapahtumasta myös muiden, ei niin isojen blogien näkökulmasta!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Melkein oon muistanut vastata kommentteihin! Ehkä tän takia me ei olla niitä isoja :D Mut ihanaa oli kyllä <3

   Poista