torstai 17. syyskuuta 2015

Pikkupupusia pikkuisille

Ystävä sai kesällä neljännen tyttönsä ja halusin muistaa uutta tulokasta jollain pienellä lahjalla. Innostuin tästä Life with Mari-blogin virkatusta unipupusta nähtyäni kaverini tehneen sen ja se pääsikin kokeiluun heti, koska oli sopiva lahja tyttövauvalle. Ohje oli selkeä ja pupu valmistui nopeasti. Lankana oli jokin puuvillabambulanka, jonka nimeä en enää tähän hätään muista. Lisäksi pakettiin pääsi myös aiemmin blogissa esittelemäni *klik* myssy ja villasukat. Viian päällä otin niistä sovituskuvat, ja olivat meidän neidille jo hieman naftit, mutta lahjan saajalle ilmeisen passelit, kun tänään sain niistä sovituskuvan :)
Samanlaisen rätin virkkasin myös kummitytölleni ristiäislahjaksi. Vanhemmat olivat toivoneet Peltoreita, mutta halusin laittaa lahjaan mukaan myös jotain itse tehtyä ja niin tein toisen pupun hieman tummemmissa väreissä. Lanka oli samaa kuin toisessakin pupussa.6 kommenttia:

 1. Voi mitkä söpöliinit! <3

  Kiitos kovasti linkityksestä, ihanaa syksyä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, ihana kun jatkoit sittenkin blogin pitämistä!

   Poista
 2. Ihania pikkupupuja. Olen nähnyt saman ohjeen jossain muuallakin. Nämä sinun versiot ovat kyllä tosi södet. Parhaita lahjoja vastasyntyneelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai siis muualla kuin Marin blogissa? Nämä on kyllä tosi ihania antaa lahjaksi! :)

   Poista