perjantai 6. helmikuuta 2015

Synttäriviikko: Arvonta 2 Elämysahja!!



Arjen jaksamispostaukseen tuli kivoja kommentteja ja tämän arvonnan palkinto sopisikin vaikkapa ihmiselle, joka tarvisi pientä irtiottoa arjesta. Elämyslahjat tarjoaa erilaisia lahjaideoita, eli kuten nimestä voi päätellä, elämyksiä. Jos haluat muistaa ystävää, työkaveria tai puolisoa jollakin ei materialistisella lahjalla, on elämyslahja oiva valinta. Elämyksiä voi toteuttaa ympäri Suomea ja itse hieman yllätyin, että Oulussakin oli jo paljon erilaisia vaihtoehtoja. Lahjan voi ostaa myös vaikkapa pariskunnalle, joten tämmönen lahjakortti olisi aika kiva valinta esimerkiksi häälahjaksi parille, jolla on jo kaikki tarvittavat tavarat.

Sain teidän kesken arvottavaksi huikean viidenkymmenen euron lahjakortin, jonka voi käyttää haluamassaan kaupungissa haluamaasi kohteeseen. Alla muutama esimerkki siitä, millaisia elämyksiä tuon arvoisella kortilla voisi saada. Valittavana on seikkailuista hemmotteluihin sekä ruokailuihin, joten varmasti jokainen löytää itselleen jotai kivaa. Paremmin erilaisiin vaihtoehtoihin pääset tutustumaan Elämyslahjojen sivuilla, jossa on kätevä haku, jolla voi hakea esimerkiksi paikkakunnan, hinnan tai vaikkapa henkilömäärän ja teeman mukaan sopivaa lahjaa.

Ensi viikolla on myös ystävänpäivä ja lahjakortti lähetetään spostilla voittajalle arvonnan päättyessä, joten lahjakortilla ehtii muistaa myös ystävää tai puolisoa vaikkapa yhteisellä elämyksellä.




Arvonta on edelleen vain rekisteröityneille lukijoille eli anonyymit eivät voi osallistua tällä kertaa.

Kerro kommenttilootaan, miksi juuri sinun tulisi voittaa elämyslahja  ja minkätyylinen elämys olisi juuri sinun mieleesi?  Jätä kommentin jälkeen myös sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitan sinut mahdollisiman pian ja saadaan lahjakortti matkaan! Lahjakortti arvotaan osallistujien kesken, onnea arvontaan!

*Yhteistyössä Elämyslahjat.fi 

31 kommenttia:

  1. Upea lahjakortti!
    Miehelleni ja itselleni häälahjaksi tai jokin pieni muistaminen meille, koska emme pahemmin ole omaa aikaa saaneet.

    VastaaPoista
  2. Minä tarvitsen palkinnon laihdutetuista kiloista :) s-postiosoite löytyy blogin puolelta.

    VastaaPoista
  3. Arjen irtiottoon mieheni kanssa. Lasten ohessa yhteinen aika on jäänyt vähiin ja jokin uusi juttu olisi mahtava.

    VastaaPoista
  4. Uudessa pihassamme on muutama ratkaisematon nurkka, jonka suunnitteluun kaipaisin ammattilaissilmää, joten tämä olisi hyvä:
    http://www.elamyslahjat.fi/lahjat/puutarhuri-vinkit-neuvot

    ansamaria1(at)gmail.com

    VastaaPoista
  5. Olis hurjan hienoo päästä samoilemaan, vaan työttömällä kestää ikuisuuden säästää ja oishan tuo hieno tapa yllättää yhtäkkiä miekkonenkin. :)

    aijjatti@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Nyt olisi tarvis jollekkin pienelle hemmotteluhengähdykselle! Sposti näkyy blogin puolella.

    VastaaPoista
  7. Pieni piipahdus Ouluun olisi paikallaan ja siihen vauhdikasta kartingia, sillä edellisestä kerrasta taitaa olla yli kymmenen vuotta. :)

    VastaaPoista
  8. Vaikea valita.. Mutta ehkäpä tuo Ajoelämys Ferrari F360 autolla + videointi olisi kiva antaa poikaystävälle yhdistetyksi synttäri- ja ystävänpäivälahjaksi! :)
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  9. Oih, elämyslahjakortti olisi juuri sopivaa hemmottelua tällaiselle opiskelijalle, joka sinnittelee pienenpienillä tuilla. Olisi ihanaa tuhlata kerrankin johonkin turhaan - todennäköisesti valitsisin jonkinlaisen kauneushoidon!

    VastaaPoista
  10. Arjen irtiotto koko perheen voimin Tropiclandian kylpyläpäivän merkeissä tekisi kyllä terää =). Ehdottomasti mukaan arvontaan! Jos siis myös bloglovin-lukijat saavat osallistua =).
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Laittaisin lapset Megazoneen saamaan vähän liikuntaa =). marjo()viher.net

    VastaaPoista
  12. Elämyslahja pojalleni ja miniälleni ja itse antaisin siihen lisäksi lastenhoitoavun. Nuori perhe kipuilee ajan käytön suhteen, kun pieni vauva perheessä. Yhdessä pääsisivät harrastamaan tai vaikka vaan nauttimaan levosta. Minulla ei ole antaa rahallista apua, mutta aikaa on ja sitä annan mielelläni saadakseni olla pikkuisen kanssa.

    VastaaPoista
  13. Köyhälle opiskelijalle kelpais vaikka ihana päähieronta tai joku vastaava.. :)
    soila.saulio@hotmail.com

    VastaaPoista
  14. Lahjakortilla järjestäisin lasten kanssa jotain kivaa tekemistä hiihtolomaksi =) kati.koskiranta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  15. Pienten lasten äitinä, irtiotto kotoa olisi paikallaan.
    heltsuli12@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Jottain kivvaa mulle ja isännälle! :)

    VastaaPoista
  17. Tiistaina mulla on 25v synttärit, joten olisi ihana tehdä jotain erilaista! En mitään liian hurjaa, ehkä ravintolaa tai cartingia :)
    pienempi@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Minut ja isännän voisit arpoa joko kylpylään tai karting-ajelemaan! :D

    VastaaPoista
  19. Miehen kanssa esim. kylpylään rentoutumaan.
    mariah-79@suomi24.fi

    VastaaPoista
  20. Omaa aikaa yh-äidillä melko vähän, joten pieni hengähdys olisi tarpeen.
    laura_viljamaa(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  21. Paljon oli vaihtoehtoja, mutta koiravaljakkoajelu olisi meidän näköinen. Yhteistä tekemistä miehen kanssa siis tietysti hakusessa. :)

    nuoriemanta(ät)gmail.com

    (Minulle muuten kävi hassusti, kun muistelin jo olevani lukija, kun blogiasi säännöllisesti seuraankin. Onneksi tulin katsoneeksi, sillä en näköjään ollutkaan. Mutta liityin nyt!)

    VastaaPoista
  22. Flowparkkiin lähtisin varmaan kaverin kanssa tai sitten omille vanhemmille lahjaksi yhteistä aikaa :) ihana arvonta,harvemmin on elämyksiä palkintona,yleensä aineellisempaa!

    VastaaPoista
  23. Meikkausneuvonta
    luumunkukka(at)luukku.com

    VastaaPoista
  24. Vapaa viikonloppu puolison kanssa on ollu pidempään jo haaveissa

    VastaaPoista
  25. Veisin miniäni teatteriin tai konserttiin pikkuisen prinsessan synnyttämisestä mummille.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  26. Jotain yhdessä puolison kans ois unelma. Mutta lastenkin kans tärkeää kun useampi lapsi että harvemmin raskii yhdessä käydä esim hOplop. ♡

    VastaaPoista
  27. Tämä suklainen makunto kuulostaa niiin hyvältä: http://www.elamyslahjat.fi/lahjat/suklaapala-lahjakortti-50-euroa

    Olen ollut niin paljon töissä ja just aloittanut uuden koulutuksenkin ja ystäväntapaamiset ovat viime aikoina jäänyt vähiin. Tällä voisin mennä jonkun kanssa nauttimaan yhdessä. <3

    voilooa@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Mä kaipaisin nyt hemmottelua viimeviikkoisen keskenmenon jälkeen todella paljon. Saisi ajatukset muualle edes hetkeksi.

    Toivottavasti arpaonni suosii.

    VastaaPoista
  29. Olisi ihana käyttää lahjakortti hemmotteluun. Raskaiden aikojen keskellä tarvitsee välillä irtiottoja arjesta. Ehkä hieronta tms. sopisi hyvin.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  30. bambu hieronta oli kokeilun alla mutta tuon haluaisin Tampereen seudusta kyse ::http://www.elamyslahjat.fi/lahjat/fengshui-siivous-lahja Mikäköhän meillä mättää?
    bikkenpilttuu@hotmail.com

    VastaaPoista