lauantai 7. helmikuuta 2015

Mistä kaikki alkoi?

Neljä vuotta sitten olin 26 vuotta ja äitiyslomalla pienen viiden kuukauden ikäisen Veetin kanssa. Vauva nukkui hyvin päikkäreitä, jopa neljää tuntia kerrallaan ja mulla oli aikaa itselle vaikka kuinka. Tuossa vaiheessa kudoin paljon ja ompelu alkoi kiinnostaa. Tein käsitöitä ehkä eniten ikinä. Julkaisin kuvia tuotoksista facebookissa omassa kansiossaan ja jossain vaiheessa sain ehdotuksia, että miksi en pistäisi pystyyn blogia, jossa esittelisin näitä tuotoksiani muillekin kuin omille tutuilleni. Siitä se ajatus taisi lähteä. Samalla löisin monta kärpästä yhdellä iskulla, sillä kauempana asuvat sukulaiset pystyisivät seuraamaan meidän elämää ja Veetin kasvua blogin kautta.

Niin tein ensimmäisen blogipostaukseni 5.2.2011 ja sillä tiellä ollaan. Alussa blogissa oli paljon erilaisia käsityöjuttuja ja leipomuksia. Kävin myös ahkerasti kirppareilla ja päivittelin löytöjä blogin puolelle. Ulkoasu oli erilainen kuin tänä päivänä ja kuvat pieniä, pokkarilla otettuja. Vanhoista ulkoasuista ei kuvaa olekaan ja tämä taitaa olla vasta kolmas eri banneri blogin aikana!2012 blogissa alkoi vilahdella entistä enemmän meidän taloprojektiin liittyviä asioita ja myös sisustusjuttuja enemmän, kun uuden kodin sisustuksen miettiminen alkoi. Luonnollisesti seuraavana vuonna oli paljon postauksia uudesta kodistamme ja samalla odotin Aavaa, joten 2013 blogi täyttyi raksajuttujen lisäksi myös raskaus- ja vauvajutuista. Viime vuosi mentiinkin sitten suloisessa sekamelskassa kaikkien näiden aiheiden kesken ja sillä tiellä ollaan. Yksi kohokohta oli Blogirinkiin mukaan pääseminen viime vuonna ja sen myötä sain myös toteuttaa kivoja kamppiksia blogissa.

Viime syksy oli blogin hiljaisinta aikaa, koska raskausväsymys ja pahoinvointi veivät kaiket voimat, enkä pystynyt muuta kuin makaamaan sohvalla toivoen iltaa, että pääsisi nukkumaan. Nyt kiinnostus blogia kohtaan on taas entisellään ja oikeastaan päässä vilisee pitkästä aikaa todella paljon erilaisia postausideoita ja yritän kirjoittaa niitä tuonne luonnoksiin aina kun vain on aikaa.


Tyyliltään blogi tulee pysymään samanlaisena sillisalaattina kuin ennenkin, koska yksinkertaisesti liian moni asia kiinnostaa minua, eikä aika riittäisi pitää useammanlaista blogia vaan kaikki pitää ympätä tänne samaan. Jatkossakin siis saatte lukea raskaudesta, vauva- ja lapsiperheen arjesta, ompelujutuista, sisustuksesta ja niistä ruuanlaittojutuistakin. Nyt on sitten vähän jokaiselle jotain. Onko se nyt oikeastaan niin huono juttu? Tykkään itse lukea blogeja, joissa on monipuolisesti sisältöä, mutta hyppään vain sitten semmoisten aiheiden yli, jotka eivät itseä niin kovasti kiinnosta.

Yleensä mielenkiintoni uusiin asioihin loppuu yhtä nopeasti kuin se on alkanutkin, mutta blogia olen jaksanut pitää jo neljä vuotta. Melkein koko Veetin eliniän ajan! Osa teistä lukijoista on seurannut blogiani alkumetreiltä saakka ja nimimerkit ovat jääneet tutuiksi. Kiva, että olette pysyneet mukana koko tämän blogitaivaleen ajan ja toivottavasti viihdytte jatkossakin. Tervetuloa myös kaikille teille uusille! Teitäkin on tupsahdellut lisää tasaiseen tahtiin. Huomasin myös, että kommentointi on vilkastunut nyt kun anonyymitkin saavat taas kommentoida ja se on huippua! Parasta blogin pitämisessä onkin usein kommunikaatio blogin pitäjän ja lukijoiden kesken. Toivottavasti kommentoitte jatkossakin :) Postaustoiveitakin saa aina esittää, jos tulee mieleen jokin aihe, josta haluaisitte minun erityisesti kirjoittavan.

Synttäriviikko kolkuttelee loppua kohti, mutta huomiselle on vielä luvassa arvontaa ja muistakaahan käydä osallistumassa muihin tämän viikon arvontoihin! NauravaNappi kiittää näistä vuosista ja jatketaan samaan malliin. Nyt tämä äiti raahautuu tuonne sohvalle mahansa viereen ja kaivaa sukkapuikot esille. Hauskaa lauantai-iltaa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Mukava kuulla blogisi alkumetreistä! Ihailen sitä kuinka tiuhaan saat tehtyä tosi hyviä postauksia, eri aiheet toimii oikein hyvin yhdessä :) Jatkossakin luen varmasti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Ehkä niitä postauksia tulis toooosi harvassa jos tää ois pelkkä käsityöblogi :D

   Poista
 2. Onnea vuosipäivästä! Oot kyllä saanut ihan hulluna aikaan neljässä vuodessa. Omakotitalo, huima pino käsitöitä, kaksi lasta ja kolmas tulossa. Ja vielä blogi, jota oot kaiken tämän lomassa ahkerasti päivittänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa muuta! Itseäkin ihmetyttää :D Tosin Veetiähän ei oo tehty blogin aikana, se tuli kaupanpäälle ;)

   Poista
 3. Onnea blogillesi! :) Suhteellisen pitkään oon seuraillutkin, aika alkumetreiltä asti. Ja just parasta on se, ettei blogin aihealuetta oo liian tarkkaan rajattu, vaan postauksia tulee useista ei aihealueista, joten jatka vaan samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun blogi on varmaan kans aika ekoja, joita luin, mutta jostain syystä en ollut kirjautunut lukija ja unohdin sen nimen enkä löytänyt sitä enää! Sit jossain se putkahti uudestaan vastaan ja liityinkin heti lukijaksi :)

   Poista