keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Mummulan tuntua mummulle

Ainoa joululahjaksi tekemäni vaateompelus oli tämä äidilleni tehty tunika. Kankaana on Verson puodin Mummulan tuntu eli mummulan tuntua lasten mummulle :) Kaavana on perus Onion, koska se sopii äidille muokkaamatta. Hihoihin laitoin pitkät resorit sekä valkoista, joulukalenterista saatua pitsiä. Kaavasta poiketen etu- ja takakappale ovat yhtenäisiä ja rinnan alla on framilonrypytys. Helmaan laitoin kuminauhan, että se pussittaa. Tästä tuli tosi kiva ja sopivan kokoinen päälläkin. Äiti kun on pienempi kuin minä niin saa aina vähän miettiä, että tuleekohan tästä varmasti sopiva eikä iso.


Kuvan ottaminen oli hieman haastavaa, sillä Aava halusi varastaa mummun koko huomion, eikä suostunut mennä kuvan ajaksi pois jaloista roikkumasta :)


Onneksi kangasta oli pari metriä ja sain siitä itsellenikin hihattoman, pitkän topin, joka on itse asiassa tälläkin hetkellä päällä. Olen ommellut kesän jälkeen aika monta hihatonta, pidemmän mallista toppia, mutta en ole saanut tänne kuvattua vissiin yhtäkään :) Ovat niin käteviä kun menevät kesällä ja sitten talvella neuletakin ja leggareiden kanssa. Pitänee ryhdistäytyä ja yrittää kuvata niitäkin tänne jossain vaiheessa.

5 kommenttia:

 1. Tosi kivannäköinen tunika, sopii kyllä tosi hyvin kantajalleen! Sulla on sirpsakka äitee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Onneksi meillä on aika sama maku, niin uskaltaa kankaitakin ostaa kysymättä toiselta mielipidettä.

   Poista
 2. Todella ihana tunika. Kangas ja kaava kohtaavat toisensa upeasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tää kangas on kyllä herkkua (niinku melkein kaikki muukin Verson puodissa :D).

   Poista
 3. Ei ollenkaan mummumainen mummu teillä. Näpäkkä vaate! Ja miten kiva kun omalle mamille voit taitavana tehdä jotakin kivaa :).

  VastaaPoista