keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Neulottu tuubi lapselle + ARVONTAVOITTAJA!

Olikohan se vielä loppukesää kun neuloin Aavalle syksyä/talvea varten tämmöisen nopsan tuubihuivin, jonka saa kahdesti kieputettua kaulan ympäri. Lankana novitan jotain paksua lankaa, olikohan tämä Hile? Isoilla puikoilla korinpohjaneuletta haluttu pituus ja vielä päiden ompelu toisiinsa.


Liikkuvasta mallista on mahdoton saada kuvia, jotka ei ois kovin sumeita!


Tein samaan sarjaan virkatun myssynkin, mutta se odottaa vielä tuolla laatikossa vuoren kiinnittämistä, niin tarkenee sitten kovemmillakin pakkasilla se päässä. Tässä vaiheessa kuvien ottoa mallikin jo hermostui. Saatte siis nyt sumuiset kuvat kiukkuisesta lapsesta, mutta kaipa se on parempi kuin ei mitään :)


Sitten siihen Halloween-arvonnan voittajaan, joka on Mirja Hänninen hienolla teemaan liittyvällä vinkillään:

"Pari vuotta takaperin tein halloween ruoaksi "hirviön käsiä". Tein pizzapohjan, johon lisäsin vihreetä karamelliväriä, kaulitsin, leikkasin siitä käden muotoisia paloja. Palojen päälle laitoin pizzatäytettä (kinkkua, juustoa ym muuta mitä pizzan päälle yleensä laitetaan jotka olin valmiiksi sotkenut kulhossa) ja laitoin toisen käden muotoisen pizzapohjapalasen pohjapalan päälle ja painelin reunat kiinni. Näin sain siis vihreitä, käden muotoisia pizzoja, joissa täytteet sisällä. Kynsiksi taisin laittaa valkosipulin kynsiä.
Ne oli karun näkösiä, mutta hyvän makusia kun tulivat uunista! :D"


Onneksi olkoon Mirja, laitatko osoitetietosi tulemaan niin saat postissa Hoplop-rannekkeen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti