tiistai 19. kesäkuuta 2012

Satunnaisia otoksia

Vaikka blogissa on ollutkin ehkä vähän hiljaista niin käsityörintamalla on kuitenkin tapahtunut. Iltaisin olen virkannut Veetin sänkyyn uutta peitettä ja tämmöinen siitä sitten tuli. Malli on tuommoinen aaltomainen tai siksak ja lankana musta ja valkoinen 7 Veljestä. Lankaa meni neljä kerää eli juuri sen verran käytin kuin olin ostanutkin. Tarkasti siis varasin lankoja kaupasta :)


Taulutkin melko suorassa tuolla takaseinällä...


Pasin kummityttö täyttää juhannuksena 10v ja lahjaksi lähtee sydänmekko/tunika. Kaava on Ottobren jungle stripes, jota kavensin hieman, sillä jätin laskokset tekemättä. Eniten mietityttää, että onko tuo kaula-aukko liian iso :| En osaa yhtään arvioida, vaikka kuminauhaa käytin ohjeessa mainitun verran. Koko on 128 leveys ja 134 pituus. Isompi koko on se, mitä tytöllä on tällä hetkellä käytössä. Toivottavasti on sopiva ja mieleinen.

Kankaan väri näkyy vähän huonosti, mutta on semmoinen tumma violetti valkoisilla sydämillä. Kangas on Fabriinasta ja torstai-iltana tehty tilaus oli jo maanantaina perillä. Loistavaa palvelua taas kerran!Latasin kuvia koneelle myös kännykästä, joten tässä muutamia satunnaisia otoksia viime viikoilta.

Veetillä tässä päällä Ottobren panda-kaavalla tehty nepparihuppari, joka on vuoritettu valkoisella trikoolla. Ihan kiva tuo nepparikiinnitys, mutta kätevämpänä pidän silti vetskaria.
Viime viikolla Veetiä pisti sääski silmään ja koko silmä turposi melko hurjasti. Tämän puistoreissun jälkeen mentiinkin lääkäriin hakemaan nestemäistä allergialääkettä ja yhden annoksen jälkeen turvotus jo laski.

 Eilen käytiin valitsemassa keittiökalusteita ja voin laittaa suunnitelmista kuvia, kun saadaan ne sähköpostiin.


1 kommentti:

  1. Laitahan toki kuvia keittiösuunnitelmista, kun ehdit. :) Odottelen kovasti.

    VastaaPoista