tiistai 27. syyskuuta 2011

Turbopipo!

Ostin pari kerää Novitan Jamboa Kärkkäisen sikapäiviltä alennuksesta ja aikeeni oli tehdä niistä pidemmän mallinen tupsupipo. No, lanka oli niin paksua, että ei se pipo oikein taipunut semmoiseksi lörppäpipoksi, joten siitä tuli sitten turbopipo! Eli pipo jäi tuollalailla hassusti töröttämään, mutta ihan kiva ja mahtavan lämmin siitä ainakin tuli! Tupsun tein ensimmäistä kertaa sitten ala-asteen ja vähän pieni siitä tuli...

Ohje: Neulottu palmikkopipo (tein mallikerran kaksi kertaa ennen kavennuksia, että sain pidemmän pipon)
Lanka: Novita Jambo
Puikot: 8mm
Kulutus: Vähää vaille 100gLisäksi tein Tanjan innoittamana jättikukkaron, joka on näemmä hieman toispuoleinen. Kangas joskus kirpparilta ostettua vanhaa verhokangasta. Pussukka on silittämätön, joten siksi hieman ruttuisen näköinen. Tästä tuli kuitenkin ainakin omasta mielestä ihan söpö, vaikka ei täydellisen mallinen olekaan. Tämä menee näillä näkymin joululahjaksi, jos kehtaan laittaa toispuolisen pussukan lahjaksi. Vuorena valkoinen ohut puuvillakangas.


Loppuun muutama pihakuva eiliseltä ulkoilureissulta. Otettiin taaperokärry ulkokäyttöön, että Veeti oppisi kävelemään myös pihalla, kun siellä tahtoo vielä kontata.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti