sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Arkikuvia 2/5

Hahaa, hoksasin just, että tämä arkikuvahaaste helpottaa mun elämää kovasti, kun ei tartte enää keksiä mitään muka nasevia otsikoita! Kuitenkaan sisällöllisesti tekstit eivät eroa juurikaan normaalista, niin kuin edellisessä postauksessa jo mainitsinkin. Paitsi että nyt haasteen aikana on sattunut olemaan jo toinen sellainen päivä, että se poikkeaa normaalista arjesta.

Lauantaina meillä oli päivälliseksi tonnikalafeta-pannaria salaatin ja patongin kera. Oli muuten helppoa ja hyvää! Laitoin pitkästä aikaa ruuat ihan kulhoihin pöydälle ja katoin jopa servetit. Voi kun jaksaisi joka ruualle kattaa pöydän nätisti! Tai siis sille yhteiselle ruualle, joka syödään koko perheen voimin.


Veeti sai karkkipäivänkarkeiksi Pezejä.


Sitten vähän huijaan tässä haasteessa laittamalla tähän kahden päivän kuvia, koska en eilen ehtinyt tehdä omaa postausta. Tässä siis tältä päivältä pari kuvaa. Käytiin juhlimassa vanhimman kummilapseni rippijuhlia ja näissä kuvissa ollaan juuri tultu sieltä kotiin. Halusin vain, että otetaan muutama kuva kun harvoin on juhlatamineet päällä. Aavalla oli päällä röyhelöpyllysukkikset ja tuo uusi korumekko. Päässä oli vielä panta, mutta se ei nyt kuvassa enää näy.Jotain muutosta on tapahtunut kropassa viime vuodesta, kun tuo ristiäisissä ollut mekko oli yläosasta ja selän kohdalta jo vähän väljä. Kilot on siis ilmiselvästi lähtenyt tisseistä! :) Tykkään vieläkin tosi paljon tuon mekon mallista ja noista yksityiskohdista helmassa, vaikka muuten se onkin aika yksinkertainen.

Hirveä sukkahousupaniikki vain meinasi iskeä aamulla. Unohdin ostaa lauantaina sukkikset ja löysin kotoa yhdet ehjät. Vedin ne aamulla jalkaan ja hoksasin, että ne ovat ihan liian pienet. Ei lahkeiden pituus riittänyt kunnolla ja siksi housut valuivat koko ajan alaspäin. Onneksi kaapista löytyi toisetkin ehjät sukkikset! Käytän todella harvoin sukkahousuja, joten on suoranainen ihme, että semmoisia löytyy kaapista ja vielä ehjänä.

En muista, että onkohan täällä ollut edes kuvaa mun uusista hiuksista? Vaalensin jokin aika sitten latvat muuta päätä vaaleammaksi. Vielä voisi ehkä yhden värinpoiston laittaa tuohon ja vähän olen kyllä miettinyt punaistakin väriä tuohon latvaan. No, pitää katsoa, että mitä tässä keksii. Punainen ei vain ehkä kesää vasten ole kovin järkevä valinta, kun se haalistuu muutenkin helposti.


Hiuspannan ompelin muutaman muun hiuspannan lisäksi lauantain pikasurautuksena ennen saunaa. Musta kangas on trikoota ja valkoinen on puuvillapitsiä. Takana on kuminauha kankaan sisällä, koska tuo pitsi ei jousta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti