lauantai 16. marraskuuta 2013

Veetille Parka

Myin eilen Veetin viimetalvisen toppatakin pois ja tarvittiin siis tilalle uusi takki. Tähän mennessä on kauppareissut tarettu vielä välikausitakilla, mutta talveksi tarvitaan vähän lämpimämpi takki. Olen todennut takin esimerkiksi juuri kauppareissuilla huomattavasti kätevämmäksi kuin haalarin. Kuumuuden iskiessä takki on helppo riisua kärryyn, toisin kuin haalari. Muutenkin takki sopii sitten myös siistimpään menoon. Haalari sitten pihalla rymyämiseen. Tosin Veetille mahtui vielä viime vuoden toppahousutkin, joten takkia voi käyttää varasettinä myös ulkoilussa.

Hakusessa oli edullinen parkatakki joko sinisenä, harmaana tai mustana. Koska takkia ei käytetä välttämättä päivittäin, en halunnut sijoittaa siihen suuria summia.
Lindexin nettisivuilta löysin mieleisen ja kätevästi sieltä pystyi tarkistamaan, että löytyykö tätä Ylivieskan myymälästä ja löytyihän sitä! Mies on tänään töissä, joten pakkasin lapset autoon ja lähdettiin ostoksille. Sattui vielä niin hyvä tuuri, että Lindexillä oli lasten talvitakit puoleen hintaan, joten hinnalla pilattu tämä takki ei ollut. Oikea hinta siis 44,90e ja siitä puolet pois!

Hyvin vastasi tämä takki kokoaan, sillä Veetille koko 104 oli todella hyvän kokoinen. Näin helpolla tuli ratkaistua tämäkin ongelma ja vanhan takin myyntirahoista jäi vielä puolet käyttämättä!

1 kommentti: