tiistai 12. marraskuuta 2013

Ainukerho

Tiesittekö, että nykyisin on olemassa myös Ainukerho?  Itselle tämä tuli ihan uutena tietona, vaikka meillä on todella paljon Ainun tuotteita käytössä. Kerho toimii samaan tapaan kuin esimerkiksi Liberokerho, eli ostamistasi Ainun tuotteista saat pisteitä, joilla voit lunastaa sitten palkintoja itsellesi. Palkinnot-osiosta löydät kaikki valittavissa olevat palkinnot sekä tiedon siitä, montako pistettä palkinnon lunastamiseen tarvitaan. Palkinnot vaihtelevat hammastahnasta korvakuumemittariin!

Itse rekisteröidyin kerhoon viime viikolla ja sain lahjaksi paketin lusikoita, jotka kolahtivatkin postiluukusta eilen. Mukavan pitkävartisia vauvan syöttämiseen! Sivuilta kävin tänään katsomassa, että vieläkin nuo lusikat näyttävät tulevan lahjana kerhoon liittyville.
Selailin samalla noita Ainun tuotteita ja huomasin, että meillä on todella paljon käytössä noita! Aava sai yläpuolella olevan uniseepran anopiltani syntymälahjaksi ja ostimme nyt jo tulevaisuutta varten toisen samanlaisen varalle. Veetilläkin kun on kaksi unihiirtä, joista toinen on jo kerran päiväkodissa hukkunut.

Tuttipulloista käytetään oikeastaan vain näitä Mamin koliikkipulloja, vaikka meillä ei koliikkilapsia ole ollutkaan. Näissä on mun mielestä vain parhaan malliset tutit ja pullo on kätevän mallinen.
 Meillä on sekä noita tuttipulloja sekä alemman kuvan pulloja. Kätevää näissä on myös se, että näihin saa esimerkiksi noita kahvoja varaosina ja tuttipulloon saa liitettyä eriksee juomapullonokan, jolloin pullot ovat paljon pidempi-ikäisiä.


Tällä hetkellä meidän ainoat käytössä olevat tutit ovat juurikin näitä Mamin tutteja. Alle keräsin lisäksi muita tuotteita, mitä meiltä merkiltä löytyy. Eli näistä kaikista saa kerättyä niitä pisteitä. Ja kyllä harmittaa, että ehdin ostaa omani jo ennen kuin tiesin kerhosta. Mutta onneksi noissa on kuluviakin tavaroita, joita pitää ostaa välistä aina lisää niin saapa niistä sitten pisteet talteen.

*sisältää mainoslinkin

10 kommenttia:

 1. Oi, enpäs tiennyt minäkään tuosta Ainu-kerhosta, vaikka tosiaan monia Ainun tuotteita on ollutkin jo käytössä. Unirätit ovat meillä ihan ehdottomia - kaksi pupua on kierrossa jatkuvast :) Täytyypä liittyä kerhoon, kun pian taas tulee noita tuotteita käytettyä viime aikoja enemmän.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaahan sehyvissä ajoin, että ehtii saada mahdollisimman paljon hyötyä irti! :) Ja onnea ;)

   Poista
 2. mie liityin parisen viikkoa sitten ja perjantaina sainkin postissa paketillisen niitä lusikoita. aikas hyvät. suosittlen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aika lailla samanmalliset kuin meillä hyväksi havaitut tupperin lusikat. MEnis varmaan samoihin suojakoteloihinkin!

   Poista
 3. Kiitos vinkistä. Mä tässä koitan etsiä, että minne se kuitti lähetetään, mutta olen vissiin liian unenpöpperössä kun ei löydy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis pitikö se lähettää johonkin? Siellä sivuillahan pystyis sen enarin syöttämään? Vai ootko syöttänt niin monta, että pitää lähettää ne kuitit "todisteeksi" ? :)

   Poista
 4. Lähetä kuva ostokuitistasi sivustolla näkyvien ohjeiden mukaisesti.
  Pisteet lisätään tilillesi kun kuittisi on vahvistettu (enintään 4 työpäivää kuitin vastaanottamisesta)
  Säilytä ostokuitit, kunnes olet vastaanottanut lunastamasi palkinnot.

  Tossa lainaus niistä ohjeista :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja niitä ohjeita ei siis tuu kun syöttää sen enarin ja ne? Mä en oo nimittäin ehtinyt vielä syöttää yhtään koodia!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Mä laitoin tuosta kyselyä, ilmoittelen jos saan vastauksen! :)

   Poista