tiistai 19. marraskuuta 2013

Pihistä ja panosta

Jotkut esineet (niin kuin kankaatkin) ovat semmoisia, että alussa niistä ei innostu yhtään. Sitten kun niitä näkee useasti, niin ne alkavatkin miellyttää silmää. Yksi tällainen tavara on String Pocket-hyllykkö, joka vilahtelee suunnilleen joka toisessa blogissa. Alussa en innostunut yhtään vaan ajattelin, että onpa tylsä hylly ja miksi kaikki tuon haluavat. Olen nyt kuitenkin nähnyt niin paljon kuvia tuosta hyllystä erilaisilla tavaroilla täytettynä, että se on alkanut kaivertaa mieltä ja olen sen mielessäni laittanut jo ostoslistalle, kunhan joskus rahatilanne sen sallii. Tämän haluaisin sijoittaa keittiöön, joka on muuten meillä aika kliininen. Hyllyyn saisi kivasti esille esimerkiksi kauniita astioita tai mitä nyt haluaakin siihen laittaa. Esineitä muuttamalla keittiö saisi aina vähän uutta ilmettä ja piristystä. Tähän enemmän esillä olevaan hyllykköön voisin panostaa ja ostaa tämän kalliimman version keittiöön.


Noin puolet halvempi pihistä-vaihtoehto on Ikean vastaavanlainen Ekby Gällö-hyllykkö, tosin kuvasta poiketen valkoisilla hyllylevyillä. Tämä on Pocketia leveämpi versio ja tämän tuotatankin Veetin kummitädiltä Ikeasta.


Onko teillä mitään vastaavia pihistä tai panosta esineitä kotona ja ostitteko sen kalliimman vai halvemman?

10 kommenttia:

 1. Välillä tuntuu että kun ei osaa päättää niin jää molemmat hankkimatta. Tai tekee sen virheen (pakon edessä) että ostaa sen halvemman ja huonomman mukamas väliaikaiseksi, niin kas kun siihen tottuu ja varsinainen tarve on siten täytetty, jää se paremman hankinta hamaan tulevaisuuteen eikä toteudu sitten millään. Näin kävi mm. meidän keittiön lamppujen kanssa, ikeasta valkoiset pertsamallin lamput 5,95€ kpl ja ne samat on vieläkin paikoillaan.. Jonain päivänä ne vielä lähtee..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän siinä on et jos muuttaa vaikka isompaan niin kalusteet sun muut on pakko hankkia eikä välttämätä ole varaa ostaa heti sitä mieleistä niin sitten ne "väliaikaiset" vaan roikkuu mukana vuodesta toiseen, kun enää ei ole pakko ostaa toista tilalle, kun se väliaikaine toimittaa kuitenkin virkansa :)

   Poista
 2. Monissa blogeissa näkee String-hyllyjä ja välillä haaveilee itsekin että jos hankkisi.. Löysin kerran tällaisen nettikaupan josta mielestäni sai melko edullisesti noita hyllyjä verraten Finnish design shopiin. Siellä vaihtelevia tarjouksia, kannattaa ainakin tutustua. http://www.scandinaviandesigncenter.fi/Trademarks/eur1/String?gclid=COKNltro8roCFcdZ3godYy8A9A&currencychanged=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kans muuten kattonut noita tuolta just hinnan takia ja muistaakseni toimituskin oli ilmainen yli satasen tuotteille :)

   Poista
 3. Minäkin oon vasta pikku hiljaa alkanut tykkäämään tuosta string hyllystä. Usein kyllä käy kankaiden kanssa just niin, että sitten kun alkaa tykkäämään ja on pakkosaada niin ne onkin jo myyty loppuun. Nytkin tilasin Verson puodin uutuuksia vaikka en tiedä osaanko sitä väriä tytöllä käyttää... mutta arvelin että jos jään ilman niin se oiski ollu paras väri! :D
  Blogikin yrittää herätä henkiin ;)
  http://riihessarapisee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpäs taas käydä sitten lukemassa blogiasi jos sitä herättelet. Jotenkin edelleenkin kiva lukea sun kommentteja, kun taidat olla mun ensimmäisiä lukijoita, jotka ei ole sukua mulle :D

   Poista
 4. Hihii, mullahan on myös ostoslistalla String -hyllykkö keittiöön. Ja meiltä löytyy tavallisesti aina se "panosta" -versio, kerään vaikka vuoden rahaa sitä varten :D Must have -listalla on myös Block -valaisin ja Kartellin Componibili -säilytyskaluste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oishan se ollut ihme jos ei ois ;) Mä en oo edelleenkään lämmennyt tuolel Blockille enkä kyllä componibilillekään :) Onneksi! Vähemmän säästettävää. Mimmoinen puukori teillä muuten on takkapuille?

   Poista
 5. Blumen design energiansäästölamppu on ollut mietinnässä. Eihän tuo hirmu kallis ole jos vertaa design valaisimiin. Tuo Blumen kelpaisi valaisimeksi itsessään.
  http://www.finnishdesignshop.fi/valaisimet-lamput-johdot-energiansaastolamppu-p-6270.html?gclid=CNzQ--Gp9LoCFQhZ3godsHkAjg

  VastaaPoista
 6. Meillä on tuo String Pocket keittiössä. Melkeen ostin jo tuollaisen Ikean version, mutta Stringiin verrattuna se ei kyllä oo mitään ;) Meillä on kova tarve kirjahyllylle, ei ole koko talossa yhtään kirjahyllyä ja nyt kävinkin tilaamassa Stringiä myös olohuoneen puolelle :) Ihastuin kyllä ihan täysillä, se on kevyt ja ilmava, mutta kuitenkin tukeva, ja helppo pitää puhtaana. Ja asetelmia voi tuohon Pockettiin vaihdella aina kun huvittaa, se on kaunis täytenä ja tyhjempänä :)

  VastaaPoista