sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Isäinpäivälahja

Heti alkuun haluan toivottaa hyvät isäinpäiväonnitelut kaikille isille! Tosin en tiedä, että onko teitä siellä lukijoissa yhtään, mutta ihan varan vuoksi. Tänä vuonna ulkoistin ruuanlaiton ja vien miehen syömään tänne avattuun suhteellisen uuteen ravintolaan. Toki siis Veeti ja Aavakin lähtevät mukaan isänpäiväbuffettiin. Nyt jo kuola valuen odotan, koska menu kuulosti taivaalliselta

Aamulla vietiin isille sänkyyn Veetin askartelema kortti ja surautin loppuviikosta parit bokserit pakettiin, että olisi edes joku konkreettinen lahja annettavana. Kaava on saatu ompelukaverilta ja oli jus passeli! Vyötäröä voisi korottaa ehkä sentin tai pari, jos joskus tekee vielä lisää näitä. 


Molemmat kankaat Pehemiältä. Hyvin taipuu boksereiksi nämä kankaiden jämät, vaikka melko ison yhtenäisen palasen tuo lahjekappale vaatiikin. Että ei ihan niin pieniä tilkkuja saa tuhottua, mitä Veetin boksereihin!


3 kommenttia:

 1. aivan ihania..kyllä kelepaa noissa myyssiä menemään.

  VastaaPoista
 2. Vau! Onko vyötäröllä leveää kuminauhaa? Mistäkähän tuota askartelisi kaavan itselle, on nimittäin kiva joululahjaidea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on, semmoista ei kamalan leveetä, jotain 2-3cm? Ainakin jossain SK:n lehdessä on ollut kaava. ITse en tiedä, että mistä tää on peräisin :)

   Poista